ASUS A15 FA506ICB RTX3050 alınır mı?

Bütçe
15000
Alınabilir fakat işlemci epey eski kalıyor.

3050 Ti daha mantıklı olur.

İşlemci 12.nesil yalnız...

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçektende işlemcileri karşılaştırdığımızda Acer Aspire 7 çok daha performanslı.

Ancak Acer markası teknik destek, kasa performansı (fan sayısı türü ve konumu gibi), kronik ısınma ses vb. sorunları bulunuyor mu? Bilginiz var mı?

Destek iki markada da Türkiye tarafında kötü. TUF kasa kalitesi tarafında daha iyi, soğutmada aşırı bir fark olmaz.

Destek iki markada da Türkiye tarafında kötü. TUF kasa kalitesi tarafında daha iyi, soğutmada aşırı bir fark olmaz.
Acer için fiyatlar satın alınan yere göre 16-17000₺ lere çıkıyor. Acer yerine Asus alırsam işlemci konusunda üzülür müyüm? Kaç yıl dayanabilir? Ekran kartı işlemcinin performansı ile oyunlardan fps düşüklüğüne sebep olur mu?

Ne odaklı kullanacağına göre değişir fakat Dual channel yaparsan oyun tarafında pek üzüleceğini sanmıyorum, işlemci darboğaz yapmaz.

Ne odaklı kullanacağına göre değişir fakat Dual channel yaparsan oyun tarafında pek üzüleceğini sanmıyorum, işlemci darboğaz yapmaz.
Oyun için kullanacağım. Bu laptopta 8gb ram var ve 2 slot üzerinden 1 slotta. Bu sebepten diğer slota bir 8gb daha eklemeyi düşünüyorum. İşlemci darboğaz yapmayacak ise bence alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…