Arkadaşlar ASUS marka fiyat olarak aradığım bir laptop buldum. Ancak alınır mı alınmaz mı konusunda bir ikilemde kaldım sizce alınır mı? Asus TUF Gaming A15 FA506ICB-HN189
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçektende işlemcileri karşılaştırdığımızda Acer Aspire 7 çok daha performanslı.
Ancak Acer markası teknik destek, kasa performansı (fan sayısı türü ve konumu gibi), kronik ısınma ses vb. sorunları bulunuyor mu? Bilginiz var mı?
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçektende işlemcileri karşılaştırdığımızda Acer Aspire 7 çok daha performanslı. Eki Görüntüle 1683500
Ancak Acer markası teknik destek, kasa performansı (fan sayısı türü ve konumu gibi), kronik ısınma ses vb. sorunları bulunuyor mu? Bilginiz var mı?
Acer için fiyatlar satın alınan yere göre 16-17000₺ lere çıkıyor. Acer yerine Asus alırsam işlemci konusunda üzülür müyüm? Kaç yıl dayanabilir? Ekran kartı işlemcinin performansı ile oyunlardan fps düşüklüğüne sebep olur mu?
Acer için fiyatlar satın alınan yere göre 16-17000₺lere çıkıyor. Acer yerine ASUS alırsam işlemci konusunda üzülür müyüm? Kaç yıl dayanabilir? Ekran kartı işlemcinin performansı ile oyunlardan FPS düşüklüğüne sebep olur mu?
Oyun için kullanacağım. Bu laptopta 8gb ram var ve 2 slot üzerinden 1 slotta. Bu sebepten diğer slota bir 8gb daha eklemeyi düşünüyorum. İşlemci darboğaz yapmayacak ise bence alınır.