ASUS A15 FA506II vs HP Pavilion 15 DK0020NT

Muhammed Baki

Decapat
Merhaba 2 laptop arasında tercih yapmam gerekiyor sizce hangisi alınmalı ve benim için önemli olan ısınma sorunu olmaması yıllardır aklımızı kurcalayan AMD işlemcilerin çok ısınıyor olması problemi aklımı karıştırıyor.
Yeni AMD işlemcilerde bu sorun kalkmış olabilir belki de.

Üssteki PC'nin soğutucu olmadan testlerde CPU 80 dereceleri büyük oyunlarda en yüksek ayarlarda görüyor aklımdaki tercih bundan yana eğer soğutucu kullanırsam etkisi olur mu?

Bir de bu var.

Üstteki bilgisayar 100 dereceleri de görüyor. Isınma istemiyorsanız Lenovo Legion 5 Ryzen bakabilirsiniz.

O kadar ısınması bir sorun çıkarır mı?

Bende ASUS TUF almayı düşünüyorum. Araştırdım, evet bütün laptoplar sınıyor ve bu laptopta ise güçlü bir işlemci var ki ısınması gayet normal bence(hatam varsa söyleyebilirsiniz ben de daha almadım bilgisayarı ).Bilgisayarın bana göre tek eksiği 60Hz olması

ASUS'un tüm AMD laptoplarının alt hava girişleri kapalı. Diğer markaların AMD laptoplarına yönelmekte fayda var. Onun dışında şu anda AMD termal olarak Intel'den daha iyi durumda.

Üstteki bilgisayar 100 dereceleri de görüyor. Isınma istemiyorsanız Lenovo Legion 5 Ryzen bakabilirsiniz.
Lenovo legion'u bende çok duydum, sistemlerden çok anlamıyorum ama 4gb ekran kartı hafızası ağır oyunlar için sorun oluşturur mu?

ASUS'un tüm AMD laptoplarının alt hava girişleri kapalı. Diğer markaların AMD laptoplarına yönelmekte fayda var. Onun dışında şu anda AMD termal olarak Intel'den daha iyi durumda.

Ama çoğu kullanıcı, arkadaşımda olmak üzere fazla şikayetçi değiller ama hala düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…