ASUS A15 laptop alınır mı?

Attıgım Victus Cinebench'te bile 65 derece görüyor Max, bende 2022 kasa Nitro var o bile ısınmıyor be dostum nasıl isiniyor Victus?

Isınma işi modelden daha çok çevre ve temizlikle alakalı, laptopun içi tozlandıysa, bulunduğu yer tozluysa, masanın üstünde alttan hava almadan duruyorsa, hatta bulunduğun odanın derecesine kadar çok fazla değişken parametre var. Bu durumda direkt bu modelin soğutma sıkıntısı var çözümü de yok demek bence yanlış. Bu laptoplar alttan hava alıyor, ve alttan hava akışı sağlayan bir soğutucu bir nevi laptopa nefes aldırıyor denebilir. Victus da bu saydığım şeyler sonucunda ısınabiliyor vs. Modelden çok bakım önemli bu konularda.

Bu durumda direkt bu modelin soğutma sıkıntısı var çözümü de yok demek bence yanlış.
7 farklı görsel yollayabilirim, farklı videolardan.

Bunun sogutması belli kullanıcıları belli, 50 tane kisiyle konusmusumdur TUFUN ısındıgını herkes biliyor dostum zaten. Bunun tartısması olacagını bile dusunmemistim.

İstiyorsan MSI Afterburner degerlerini at beraber bakalim.

kral ben sana victus yanıyor vs. demedim. Birebir kullanıcı deneyimi ile videodaki en iyi ortamlarda ki deneyim bir olmuyor. Victus asusa göre bir tık daha az ısınıyor olabilir fakat bu demek değildir ki asus sıcaktan kullanılmıyor veya victus 65 dereceyi geçmiyor.

Dostum hem videoya hem kullanıcı deneyimine gore konusuyorum, bu cihaz ısınıyor. Kendi Afterburner degerlerinin oldugu video falan var mı?

Ben sana aynı ortamda cekilmis 2 farklı cihazı atabilirim.

TUF 28w gibi aşırı düşük bir watt çekerken 89 dereceyken Victus 52w gibi değer çekerken 85 derece. Ortada az fark veya üstünlük kuramama gibi bir durum yok baya bir fark var.

Ki Tuf'un altındaki hava delikleri zaten oldukca az, bu cihaz teknik olarak zaten serin kalamaz.

Dosya Ekleri

• 1737121119085.png
    678,2 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…