Asus A15 laptop alınır mı?

Ben kullanıyorum, R7 7435HS - 4060'lı modele sahibim, memnunum. Bahsedilen ısınma sorunu ile karşılaşmadım.

Ben kullanıyorum, R7 7435HS - 4060'lı modele sahibim, memnunum. Bahsedilen ısınma sorunu ile karşılaşmadım.
Merhaba aynı model bende de var bende memnunum. Yalnızca çoğu arkadaş asus armoury crate uygulaması yerine, g helper kullanıyor sizde kullanıyor musunuz güzel mi

Merhaba aynı model bende de var bende memnunum. Yalnızca çoğu arkadaş asus armoury crate uygulaması yerine, g helper kullanıyor sizde kullanıyor musunuz güzel mi

Ben Armoury Crate kullanıyorum. G Helper uygulamasını ilk defa duydum. Kastettiğiniz kullanım amacı nedir hocam?

Ekleme: Biraz göz attığımda G Helper'ın daha iyi olduğunu okudum.

ASUS A15 önerir misiniz?

Alabilirsin ısınma sorunu var diyenleride takma anladığım kadarıyla aslında laptop ta ısınma sorunu yok stock macunu dandik sadece thermal right heilos ya da PTM 7950 uygulamanı tavsiye ederim bu arada o laptopa.

ASUS A15 önerir misiniz?

Ayrıca boşu boşuna limit koyma gereksiz yere performans kaybetmene gerek yok.

Bende 2 yıldır R7/4050 modelini kullanıyorum genel olarak memnunum. Yalnız işlemcisi sıcak çalışıyor özellikle ağır oyunlarda +85 leri rahat görüyor. Sıcak çalışması performans kısmıyor hu konuda rahat olabilirsin.

Hocam o laptopun 4060 ekran kartlı versiyonu var bende de şunu fark ettim sorun termal macun ile alakaliymis thermal right heilos kullandıktan sonra fark ettim normal de ısınma sorunu falan da yok dediğim gibi ASUS stock macunu dandik.

Geçen haftalarda macun yenilensin diye servise vermiştim nasıl verdiysem öyle aldım gram sıcaklıklar değişmedi. 3/5 ay kullanıp dediğin gibi kendim değiştirsem daha mantıklı olacak.

Bütçeye göre daha iyi modeller olabilir ama 4050 Ryzen 5 modelde bir sıkıntı yaşamadım.
Ortalama sıcaklıklarım 60-80+

Ne zaman değiştirilebilir hocam o macun? Ben bilgisayarı 5 ay önce aldım, henüz problem yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…