Merhaba aynı model bende de var bende memnunum. Yalnızca çoğu arkadaş asus armoury crate uygulaması yerine, g helper kullanıyor sizde kullanıyor musunuz güzel mi
Merhaba aynı model bende de var bende memnunum. Yalnızca çoğu arkadaş asus armoury crate uygulaması yerine, g helper kullanıyor sizde kullanıyor musunuz güzel mi
Alabilirsin ısınma sorunu var diyenleride takma anladığım kadarıyla aslında laptop ta ısınma sorunu yok stock macunu dandik sadece thermal right heilos ya da PTM 7950 uygulamanı tavsiye ederim bu arada o laptopa.
Bende 2 yıldır R7/4050 modelini kullanıyorum genel olarak memnunum. Yalnız işlemcisi sıcak çalışıyor özellikle ağır oyunlarda +85 leri rahat görüyor. Sıcak çalışması performans kısmıyor hu konuda rahat olabilirsin.
Bende 2 yıldır R7/4050 modelini kullanıyorum genel olarak memnunum. Yalnız işlemcisi sıcak çalışıyor özellikle ağır oyunlarda +85leri rahat görüyor. sıcak çalışması performans kısmıyor hu konuda rahat olabilirsin.
Hocam o laptopun 4060 ekran kartlı versiyonu var bende de şunu fark ettim sorun termal macun ile alakaliymis thermal right heilos kullandıktan sonra fark ettim normal de ısınma sorunu falan da yok dediğim gibi ASUS stock macunu dandik.
Hocam o laptopun 4060 ekran kartlı versiyonu var bende de şunu fark ettim sorun termal macun ile alakaliymis thermal right heilos kullandıktan sonra fark ettim normal de ısınma sorunu falan da yok dediğim gibi ASUS stock macunu dandik.
Geçen haftalarda macun yenilensin diye servise vermiştim nasıl verdiysem öyle aldım gram sıcaklıklar değişmedi. 3/5 ay kullanıp dediğin gibi kendim değiştirsem daha mantıklı olacak.
Alabilirsin ısınma sorunu var diyenleride takma anladığım kadarıyla aslında laptop ta ısınma sorunu yok stock macunu dandik sadece thermal right heilos ya da PTM 7950 uygulamanı tavsiye ederim bu arada o laptopa.
Ayrıca boşu boşuna limit koyma gereksiz yere performans kaybetmene gerek yok.