Dark Shadoww Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Yeni bir sistem aldım. Hazırdı sadece birkaç yükseltme yaptım sistem elime ulaştı lakin kasanın fan LED'leri yanmıyor ve kumanda tarzı bir şey de çıkmadı. Kasa ASUS A21 Plus ARGB temperli cam kasa modeli. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
Yeni bir sistem aldım. Hazırdı sadece birkaç yükseltme yaptım sistem elime ulaştı lakin kasanın fan LED'leri yanmıyor ve kumanda tarzı bir şey de çıkmadı. Kasa ASUS A21 Plus ARGB temperli cam kasa modeli.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 27 Şubat 2025 #2 Kasada şu kablodan var mı?
Dark Shadoww Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Kasada şu kablodan var mı? Eki Görüntüle 2433943 Genişletmek için tıkla... Ustam elimdeki anakart: Asus Prime B450M-K II AMD 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4 VGA DVI HDMI M.2 mATX Anakart
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Kasada şu kablodan var mı? Eki Görüntüle 2433943 Genişletmek için tıkla... Ustam elimdeki anakart: Asus Prime B450M-K II AMD 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4 VGA DVI HDMI M.2 mATX Anakart
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 1 Mart 2025 #4 Anakartında ARGB yok. Kasanın sağ panelini açıp bir bak kendi kontrolcüsü varsa belki güç bağlantısı yapılmamış olabilir.
Anakartında ARGB yok. Kasanın sağ panelini açıp bir bak kendi kontrolcüsü varsa belki güç bağlantısı yapılmamış olabilir.
Dark Shadoww Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #5 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Anakartında ARGB yok. Kasanın sağ panelini açıp bir bak kendi kontrolcüsü varsa belki güç bağlantısı yapılmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Ustam ne tür bişey nerde olur pek anlamıyorum bu tür şeylerden
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Anakartında ARGB yok. Kasanın sağ panelini açıp bir bak kendi kontrolcüsü varsa belki güç bağlantısı yapılmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Ustam ne tür bişey nerde olur pek anlamıyorum bu tür şeylerden
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 1 Mart 2025 #6 Kasanın diğer kapağını açtığında orada şuna benzer bir şey var mı? Videolara bakıyorum da kasanın ARGB'siyle alakalı bir şey bulamadım.
Kasanın diğer kapağını açtığında orada şuna benzer bir şey var mı? Videolara bakıyorum da kasanın ARGB'siyle alakalı bir şey bulamadım.
Dark Shadoww Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #7 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Kasanın diğer kapağını açtığında orada şuna benzer bir şey var mı? Videolara bakıyorum da kasanın ARGB'siyle alakalı bir şey bulamadım. Eki Görüntüle 2435481 Genişletmek için tıkla... Evet böyle bir şeyi kasanın arkasında gördüm peki nasıl bir bağlantı yapacağım
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Kasanın diğer kapağını açtığında orada şuna benzer bir şey var mı? Videolara bakıyorum da kasanın ARGB'siyle alakalı bir şey bulamadım. Eki Görüntüle 2435481 Genişletmek için tıkla... Evet böyle bir şeyi kasanın arkasında gördüm peki nasıl bir bağlantı yapacağım
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 1 Mart 2025 #8 Net bir fotoğrafını çekersen kontrol edelim önce.