mamisvirj Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 Kasayı aldık, çalıştırdık sadece fanlardan beyaz ışık geliyor ARGB nasıl ayarlanır bilmiyorum.
R Resul3535 Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 Anakartınız eğer argb uyumlu ise sitesinden ilgili uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz. benim anakartım asus aura sync özellikli armoury create indirdim asusun sitesinden ayarlayabiliyorum
Anakartınız eğer argb uyumlu ise sitesinden ilgili uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz. benim anakartım asus aura sync özellikli armoury create indirdim asusun sitesinden ayarlayabiliyorum
mamisvirj Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 Resul3535 dedi: Anakartınız eğer ARGB uyumlu ise sitesinden ilgili uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz. Benim anakartım ASUS Aura Sync özellikli Armoury Crate indirdim ASUS'un sitesinden ayarlayabiliyorum Genişletmek için tıkla... Uygulama sadece klavyeyi görüyor
Resul3535 dedi: Anakartınız eğer ARGB uyumlu ise sitesinden ilgili uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz. Benim anakartım ASUS Aura Sync özellikli Armoury Crate indirdim ASUS'un sitesinden ayarlayabiliyorum Genişletmek için tıkla... Uygulama sadece klavyeyi görüyor