ASUS A31 Plus'a ekran kartı sığar mı?

Venusse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem sipariş ettim, kasayı incelerken bir şey fark ettim 2 saattir buna çözüm arıyorum :D. Kasanın altı çaprazlamasına duruyor yani destek koysam yan duracakmış gibi. Aynı kasayı kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Ona göre şimdiden siparişi iptal edip farklı kasaya geçeceğim.

Kasa:

Arkadaşlar sistem sipariş ettim, kasayı incelerken bir şey fark ettim 2 saattir buna çözüm arıyorum :D. Kasanın altı çaprazlamasına duruyor yani destek koysam yan duracakmış gibi. Aynı kasayı kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Ona göre şimdiden siparişi iptal edip farklı kasaya geçeceğim.

Kasa:
1750003570638.png

Bilerek 8 derecelik açı verilmiş.

Biliyorum bayağı bir inceledim. Sadece ekran kartı yamuk olursa onu ne yapacağımı merak ettim. Neyse teşekkürler.

Ekran kartı yamuk olmazki? Sadece buna uygun bir destek bulman lazım.

Ekran kartı yamuk olmazki? Sadece buna uygun bir destek bulman lazım.
Hocam boşta kalan kısım aşağıya doğru eğirildiğinden bahsediyorum. Ağır bi ekran kartı çünkü.

Şimdi farkettim. Sistem konu başlığını değiştirmiş. Ben ekran kartı desteği önerisi yazmıştım.

Son düzenleme:
Hocam boşta kalan kısım aşağıya doğru eğirildiğinden bahsediyorum. Ağır bir ekran kartı çünkü.

Şimdi fark ettim. Sistem konu başlığını değiştirmiş. Ben ekran kartı desteği önerisi yazmıştım.

Ha bende neden bu şekilde diyorsunuz diyordum 🤣 benim bir tutacak önerim yok hocam maalesef. Bence konuyu tekrardan açın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı