ScarArion Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. ASUS A320M-K kullanıyorum, kullanan varsa 6062 sürümüne geçilir mi sorun yaşayan oldu mu?
Merhaba arkadaşlar. ASUS A320M-K kullanıyorum, kullanan varsa 6062 sürümüne geçilir mi sorun yaşayan oldu mu?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.124 Makaleler 26 Çözümler 520 27 Mayıs 2023 #2 Geçilir tabii niye geçilmesin? Güvenlik açıkları için geçmenizi tavsiye ederim.
ScarArion Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 Emir M. dedi: Geçilir tabii niye geçilmesin? Güvenlik açıkları için geçmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Reis bir de bir sorum olacak bir de benim MHz değerleri hep değişiyor ve FPS drop yiyorum videoya kaydettim nedeni nedir acaba her şeyim güncel Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir M. dedi: Geçilir tabii niye geçilmesin? Güvenlik açıkları için geçmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Reis bir de bir sorum olacak bir de benim MHz değerleri hep değişiyor ve FPS drop yiyorum videoya kaydettim nedeni nedir acaba her şeyim güncel Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.124 Makaleler 26 Çözümler 520 27 Mayıs 2023 #4 ScarArion dedi: Reis bir de bir sorum olacak bir de benim MHz değerleri hep değişiyor ve FPS düşmesi yiyorum videoya kaydettim nedeni nedir acaba her şeyim güncel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Precision Boost OverDrive ayarını enabled yapıp öyle bak bakalım frekanslara. Ancak drop sorununun bundan olduğunu sanmiyorum.
ScarArion dedi: Reis bir de bir sorum olacak bir de benim MHz değerleri hep değişiyor ve FPS düşmesi yiyorum videoya kaydettim nedeni nedir acaba her şeyim güncel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Precision Boost OverDrive ayarını enabled yapıp öyle bak bakalım frekanslara. Ancak drop sorununun bundan olduğunu sanmiyorum.