ASUS A320M-K "Selected File is Not a Proper BIOS" Hatası

45406

Kilopat
Makaleler
1
Sistem elime geçeli 4.günü bugün işletim sistemi olarak Windows 10 deneme sürümü yüklü ve ekran kartı, işlemci, chipset gibi şeylerin driverları güncel fakat bu 4 gün içerisinde neme lazım ki BIOS update yapamıyorum benim sahip olduğum anakart "ASUS PRIME A320M-K". Şimdi burada da ayrı bir sorun var sanırsam. Ürüne ASUS'un sitesinden baktığım zaman USB 3.1 gösteriyor. Benim kutumdaki bilgilerde 3.0 göstermekte. Asus anakartlarının sahip olduğu EZ Update 3 programı var, bu program sayesinde Windows üzerinden BIOS Update yapabiliyorsunuz evet Asus'un bana önerdiği BIOS sürümünü kurmaya kalktığım zaman aldığım hata şu "Selected file is not a proper BIOS" USB üzerinden denediğim zaman da aynı hatayı alıyorum.

NOT:Eklediğim görseller de sistemin masaüstü ve Metro 2023 Redux ile GPU sıcaklık değerleri bulunmakta.

Sistem:
Asus PRIME-A320M-K
AMD Ryzen 5 1500X 18MB
CORSAIR 8GB Vengeance 2400MHz
GIGABYTE RX 580 GAMING 4GB DDR5
Seagate 3.5" 1TB Barracuda 7200 Rpm
Corsair Builder VS550 550W 80+
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-01
Corsair Force Le 200 120GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı