CİOMEN Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Bu yazdığım anakartı almış oldum bir kere, degiştirememde oyun oynarken bir sıkıntı çıkartmaz değil mi? Bilmeden aldım birazcık da.
Bu yazdığım anakartı almış oldum bir kere, degiştirememde oyun oynarken bir sıkıntı çıkartmaz değil mi? Bilmeden aldım birazcık da.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.032 Makaleler 26 Çözümler 519 14 Haziran 2023 #2 Hayır. Niye çıkartsın?
K k1ndpeak Femtopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Haziran 2023 #3 CİOMEN dedi: Bu yazdığım anakartı almış oldum bir kere, degiştirememde oyun oynarken bir sıkıntı çıkartmaz değil mi? Bilmeden aldım birazcık da. Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmam. Büyük ihtimalle diğer bileşenleri taşır. Yerinizde olsam iade etme şansım var ise eder, aşağıdaki alırım. Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.548,83 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
CİOMEN dedi: Bu yazdığım anakartı almış oldum bir kere, degiştirememde oyun oynarken bir sıkıntı çıkartmaz değil mi? Bilmeden aldım birazcık da. Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmam. Büyük ihtimalle diğer bileşenleri taşır. Yerinizde olsam iade etme şansım var ise eder, aşağıdaki alırım. Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.548,83 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com