stanb0b Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 Yeni PC topladım, Windows kurdum ama internete bağlanamıyorum, hep tanımlanamayan ağ internet erişimi yok diyor. Yardım edin moralim bozuldu. LAN sürücülerini kurdum. Anakart modelim: ASUS A520M-K
Yeni PC topladım, Windows kurdum ama internete bağlanamıyorum, hep tanımlanamayan ağ internet erişimi yok diyor. Yardım edin moralim bozuldu. LAN sürücülerini kurdum. Anakart modelim: ASUS A520M-K
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 12 Eylül 2023 #2 Kablo baglantinda bir problem olabilir modem/router'inda kabloyu farkli bir LAN portuna baglamayi dene. Artı 0 Eksi
Kablo baglantinda bir problem olabilir modem/router'inda kabloyu farkli bir LAN portuna baglamayi dene.
KS KS stanb0b Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #3 Malesef devam ediyor modemde dls ve ınternet ışığı yanmıyor Artı 0 Eksi
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 12 Eylül 2023 #4 stanb0b dedi: Maalesef devam ediyor modemde dls ve ınternet ışığı yanmıyor Genişletmek için tıkla... O zaman problemin bilgisayarda degil, modemi yeniden aslat hala yanmazsa ISS ile iletisime gec muhtemelen anlik kesinti yapilmistir bolgende. Artı 0 Eksi
stanb0b dedi: Maalesef devam ediyor modemde dls ve ınternet ışığı yanmıyor Genişletmek için tıkla... O zaman problemin bilgisayarda degil, modemi yeniden aslat hala yanmazsa ISS ile iletisime gec muhtemelen anlik kesinti yapilmistir bolgende.
KS KS stanb0b Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #5 Kokona Shiki dedi: O zaman problemin bilgisayarda degil, modemi yeniden aslat hala yanmazsa ISS ile iletisime gec muhtemelen anlik kesinti yapilmistir bolgende. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler arayıp geri dönücem Kokona Shiki dedi: O zaman problemin bilgisayarda degil, modemi yeniden aslat hala yanmazsa ISS ile iletisime gec muhtemelen anlik kesinti yapilmistir bolgende. Genişletmek için tıkla... Hocam modemi telefon prizine taktığımda çalışıyor normal şekilde normalmi Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: O zaman problemin bilgisayarda degil, modemi yeniden aslat hala yanmazsa ISS ile iletisime gec muhtemelen anlik kesinti yapilmistir bolgende. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler arayıp geri dönücem Kokona Shiki dedi: O zaman problemin bilgisayarda degil, modemi yeniden aslat hala yanmazsa ISS ile iletisime gec muhtemelen anlik kesinti yapilmistir bolgende. Genişletmek için tıkla... Hocam modemi telefon prizine taktığımda çalışıyor normal şekilde normalmi