R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #1 Asus A55 bm-e anakartımı Msi A55m-e33 modeli ile değiştirmek istiyorum. Sistemimi taşımada bir sorun çıkar mı ?
Asus A55 bm-e anakartımı Msi A55m-e33 modeli ile değiştirmek istiyorum. Sistemimi taşımada bir sorun çıkar mı ?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 24 Ağustos 2014 #2 Kardeş senin anakartında DVI girişi mevcut. Hem DVI hem de HDMI girişi olan bir monitör alıp olayı çözebilirsin.
Kardeş senin anakartında DVI girişi mevcut. Hem DVI hem de HDMI girişi olan bir monitör alıp olayı çözebilirsin.
R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #3 Silinen üye dedi: Kardeş senin anakartında DVI girişi mevcut. Hem DVI hem de HDMI girişi olan bir monitör alıp olayı çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hdmi kullanmak istiyorum,ondan değiştirmek istiyorum.
Silinen üye dedi: Kardeş senin anakartında DVI girişi mevcut. Hem DVI hem de HDMI girişi olan bir monitör alıp olayı çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hdmi kullanmak istiyorum,ondan değiştirmek istiyorum.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 25 Ağustos 2014 #4 İleride alacağınız bir ekran kartı yada yeni bir sistemde alacağınız monitördeki HDMI girişini kullanabilrisiniz. Sizin yerinizde olsam öyle yapardım ama seçim sizin. MSI anakartı rahatlıkla kullanabilirsiniz.
İleride alacağınız bir ekran kartı yada yeni bir sistemde alacağınız monitördeki HDMI girişini kullanabilrisiniz. Sizin yerinizde olsam öyle yapardım ama seçim sizin. MSI anakartı rahatlıkla kullanabilirsiniz.