ASUS A55BM-A/USB3 nasıldır ?

supernova

Megapat
Yeni çıkmış almayı düşünüyorum. Amd işlemci tercih edeceğim için ona göre bir anakart arıyordum uzun zamandır, bunu buldum almayı düşünüyorum fiyatı da uygun. Onun dışında başka µATX anakart öneriniz varsa Amd için lütfen belirtip yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunların boyutları gün geçtikçe büyüyor. SATA 2 verileri 55-60MB/s hızla aktarırken, SATA 3 ise 100-120MB/s hızla aktarıyor. Şöyle düşünelim 30GB bir oyun yüklemeyi denediğinde SATA 2 ile 6-7 dakika sürerken SATA 3 ile 3-3,5 dakika sürecek.

SSD fiyatları da gün geçtikçe düşüyor. İlerde belki SSD alıp takmayı düşüneceksin, SATA 2 ile kullanmaya kalktığında gerçek verimi alamayacaksın. Bence almışken güzel birşey seçsen daha iyi olur ama bu kartta sana yeterli olur tabiki.

Senin almaya düşündüğün kart sanırım 140TL civarında daha iyi bir anakart önersem 240-250TL civarında. Sanırım ucuz yollu bir toplama bilgisayar düşünüyorsun ama ucuz oluncada bir takım özelliklerden feragat edeceksin. Ucuz bir anakart almayı düşünüyorsan bahsettiğin kart da yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…