Wifi olarak baglanti kuruldu fakat herhangi bir kablolu ag gozukmuyor bagdastirici seceneklerinde
Anakartının internet sürücüleri bunlar, indir ve kur.
Wi-Fi olarak baglanti kuruldu fakat herhangi bir kablolu ag gozukmuyor bagdastirici seceneklerinde
Hala ugrasiyorum donanim kimligi ile nasil olacak bilgim yok daEthernet sürücüsüne anakart sitesinde yer verilmemiş, bilgisayarı yeniden başlatıp Ethernet kablosunu baştan tak. Olmadı Ethernet sürücüsüne ait bir donanım kimliği paylaşman lazım.
Hala ugrasiyorum donanim kimligi ile nasil olacak bilgim yok da
www.technopat.net
Suruculeri bulmak ne gibi isime yarayabilir hicbir sey anlamadim sorunum hala devam ediyor butun gunum zehir olduDonanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.www.technopat.net
Gerekli sürücüleri kurmazsan o aygıt çalışmaz, bundan kaynaklanıyor olabilir.Suruculeri bulmak ne gibi isime yarayabilir hicbir sey anlamadim sorunum hala devam ediyor butun gunum zehir oldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.