Synthax Kilopat Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 102 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2016 #1 Kısa süre önce bir bilgisayar topladım. Asus A68HM-K anakarta sahibim ve eskiden rahat rahat cızırtı gelmeden kullandığım mikrofon artık cızırtıdan geçilmiyor. Driver booster kurdum fakat o bana Realtek HD audio yükledi. Yardım ederseniz sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2016
Kısa süre önce bir bilgisayar topladım. Asus A68HM-K anakarta sahibim ve eskiden rahat rahat cızırtı gelmeden kullandığım mikrofon artık cızırtıdan geçilmiyor. Driver booster kurdum fakat o bana Realtek HD audio yükledi. Yardım ederseniz sevinirim
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2016 #2 Windows 10'a geçin ve BIOS güncelleyin. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyin.
Windows 10'a geçin ve BIOS güncelleyin. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyin.
Synthax Kilopat Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 102 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Windows 10'a geçin ve BIOS güncelleyin. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyin. Genişletmek için tıkla... A68HM-K da biosu nasıl güncelleyeceğime dair bilgi verir misiniz ? İnternette video bulamadım da oyüzden.
JaroxJamaica dedi: Windows 10'a geçin ve BIOS güncelleyin. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyin. Genişletmek için tıkla... A68HM-K da biosu nasıl güncelleyeceğime dair bilgi verir misiniz ? İnternette video bulamadım da oyüzden.