R RepackS Hectopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #1 ASUS A68HM-K AMD A68 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) DVI&VGA Anakart MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI Anakart Arkadaşlar hangisini almalıyım? Asus'ta HDMI yok ama Asus'un daha kaliteli olduğunu söylediler. Kararsız kaldım yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2016
ASUS A68HM-K AMD A68 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) DVI&VGA Anakart MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI Anakart Arkadaşlar hangisini almalıyım? Asus'ta HDMI yok ama Asus'un daha kaliteli olduğunu söylediler. Kararsız kaldım yardım eder misiniz?
Metehaan Hectopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #2 Hdmı yok ama nerde yok anakartta yok yani on-board ekran kartında bende bu hataya düşüyodum bikere sonradan aklıma geldi
Hdmı yok ama nerde yok anakartta yok yani on-board ekran kartında bende bu hataya düşüyodum bikere sonradan aklıma geldi
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #3 HDMİ ile benzer işlevi görecek DVI var. MSİ modelini öneririm. DVI ile HDMİ benzer kalitededir görüntü kalitesi olarak. Aradaki fark ise HDMİ ses iletirken DVI ses iletmez. Monitörün de hoparlör yoksa DVI almak mantıklı.
HDMİ ile benzer işlevi görecek DVI var. MSİ modelini öneririm. DVI ile HDMİ benzer kalitededir görüntü kalitesi olarak. Aradaki fark ise HDMİ ses iletirken DVI ses iletmez. Monitörün de hoparlör yoksa DVI almak mantıklı.