Asus A68HM-Plus Overclock Destekli mi?

byAGK

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim üzere anakartımda overclock yapılır mı?
Yapılabilirse hangi işlemleri yapmalıyım, sırasıyla yazabilir misiniz?
Altta anakartımın BIOS resimlerini attım önerileriniz dahilinde ya anakart değiştiricem ya da bu anakartta overclock işlemi yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse bu konu hakkında neden, bilmiyorum diye yorum bile atmıyor ?

Öncelikle merhaba kardeşim. Attığın BİOS resimlerinin sağ üst köşesinde normal yazısı var. o yazının sağ tarafındaki tike basarak performan moduna getir. ve overclock işlemin tamamdır. Ayrıca ankartın tek tuşla overclock bölümünden yaptığın için bu işlemi hiçbir riski olmayacaktır. Stok fanla bile yapılabileceğini düşünüyorum tek tuşla overclockun. biraz yardım ettiysem ne mutlu bana. Ayrıca kullandığın bir işlemci soğutucusu varsa yazar mısın? Bende soğutucu almayı düşünüyorumda.

Ayrıca soğutucun iyise AMD overdrive programındanda ovverclock yapabilirsin. Fakat tek tuşla overclock dışındaki overcloklar riskli olabilir.

Kimse bu konu hakkında neden, bilmiyorum diye yorum bile atmıyor ?
Öncelikle merhaba kardeşim. Attığın BİOS resimlerinin sağ üst köşesinde normal yazısı var. o yazının sağ tarafındaki tike basarak performan moduna getir. ve overclock işlemin tamamdır. Ayrıca ankartın tek tuşla overclock bölümünden yaptığın için bu işlemi hiçbir riski olmayacaktır. Stok fanla bile yapılabileceğini düşünüyorum tek tuşla overclockun. biraz yardım ettiysem ne mutlu bana. Ayrıca kullandığın bir işlemci soğutucusu varsa yazar mısın? Bende soğutucu almayı düşünüyorumda.

Ayrıca soğutucun iyise AMD overdrive programındanda ovverclock yapabilirsin. Fakat tek tuşla overclock dışındaki overcloklar riskli olabilir.

Ufacık bile bir yardımım dokunduysa beğen.

Malesef biosta o şekilde bir kısım yok normal ve güç tasarruf modu var performans modu bulunmuyor.

Kardeşim o zaman demektir ki kartın overclock desteklemiyor.
İnternetten biraz daha araştır ama ben viraz bakındım ve anladığıma göre overclok desteklemiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda arkadaşın dediği normal yazan yeri performans yapmayı da gostermiş asrockla asus aynı zaten bi bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…