Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 19 Şubat 2020 #1 İşlemcim: AMD X4 860K. Anakartım overclock destekli biliyorum. Nasıl yapabilirim?
L ladansenoire Centipat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Servis 19 Şubat 2020 #2 X4 860K ve ASUS A68HM-K nasıl Overclock yapılır? Sorum başlıktanda göründüğü gibi işlemcime bu anakart üzerinden nasıl overclock yapabilirim? Otomatik overclock gibi bir seçenek göremedim. www.technopat.net Bu konuyu inceleyebilirsiniz.
X4 860K ve ASUS A68HM-K nasıl Overclock yapılır? Sorum başlıktanda göründüğü gibi işlemcime bu anakart üzerinden nasıl overclock yapabilirim? Otomatik overclock gibi bir seçenek göremedim. www.technopat.net Bu konuyu inceleyebilirsiniz.
Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 19 Şubat 2020 #3 ladansenoire dedi: X4 860K ve ASUS A68HM-K nasıl Overclock yapılır? Sorum başlıktanda göründüğü gibi işlemcime bu anakart üzerinden nasıl overclock yapabilirim? Otomatik overclock gibi bir seçenek göremedim. www.technopat.net Bu konuyu inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O anakartın arayüzü farklı
ladansenoire dedi: X4 860K ve ASUS A68HM-K nasıl Overclock yapılır? Sorum başlıktanda göründüğü gibi işlemcime bu anakart üzerinden nasıl overclock yapabilirim? Otomatik overclock gibi bir seçenek göremedim. www.technopat.net Bu konuyu inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O anakartın arayüzü farklı