HolyKhal Hectopat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #1 Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi asus A88x crossblade ranger anakartım var şu anda mevcut işlemcim AMD, isterseniz markasını da verebilirim. Ben bu anakarta intel işlemci takabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2015
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi asus A88x crossblade ranger anakartım var şu anda mevcut işlemcim AMD, isterseniz markasını da verebilirim. Ben bu anakarta intel işlemci takabilir miyim?
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #2 Hayır,takamazsınız. Anakartı değiştirmeniz gerekir. Intel işlemcinizin soket tipine uygun anakartları piyasada bulabilirsiniz.
Hayır,takamazsınız. Anakartı değiştirmeniz gerekir. Intel işlemcinizin soket tipine uygun anakartları piyasada bulabilirsiniz.
HolyKhal Hectopat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #3 Silinen üye dedi: Hayır,takamazsınız. Anakartı değiştirmeniz gerekir. Intel işlemcinizin soket tipine uygun anakartları piyasada bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki teşekkürler
Silinen üye dedi: Hayır,takamazsınız. Anakartı değiştirmeniz gerekir. Intel işlemcinizin soket tipine uygun anakartları piyasada bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki teşekkürler