E emresahin16 Hectopat Katılım 4 Kasım 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2015 #1 Recep Abi asus a88xm-a anakartta gpu RAM'ini 1gb'tan 2 gb'a nasıl yükseltiyoruz? MSI anakart ile yaptığınız rehberi izledim ama asus biosu farklı.
Recep Abi asus a88xm-a anakartta gpu RAM'ini 1gb'tan 2 gb'a nasıl yükseltiyoruz? MSI anakart ile yaptığınız rehberi izledim ama asus biosu farklı.
E ertekin456 Hectopat Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 3 10 Haziran 2017 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kardeşim bende aynı problemi yaşıyordum bu videodan çözüme ulaşabilirsin. Videoda anakart sistemi aynı olduğu için gpu nun intel olmasının bir farkı yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kardeşim bende aynı problemi yaşıyordum bu videodan çözüme ulaşabilirsin. Videoda anakart sistemi aynı olduğu için gpu nun intel olmasının bir farkı yok