ASUS AC-51 Modem reset sonrası hız düşüyor

cekirdek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba;
2 gün önce modemimi (ASUS AC-51) resetledim ve sonrasında download hızım 40 Mbps'e düştü. Resetlemeden önce 2-3 yıldır hep 65-75 Mbps arası alıyordum.
ISS Netspeed'i aradığımda bizlik sorun yok her şey normal kablosal problem olabilir ya da modemde sorun olabilir diyorlar. Ne modemim farklı ne de kablo değişmedi. ASUS'u aradım onlarda bizlik sorun yok diyorlar hatta bana Telekom altyapısıyla daha stabil olan güncellemeyi yükleyin dediler, yükledim bir şey değişmedi.
Sorun ne olabilir? Netspeed'ten çok memnunum 6 aydır kullanıyorum öncesinde türknetteydim onlardan da memnumdun son zamdan sonra çıktım. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.
Daha önceki hızlarımın ekran görüntüsünüde bırakıyorum.
3 Mart'ta 65 Mbps alıyorum, 1 gün sonra (resetten sonra) 4 Mart'ta 40 Mbps.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-06 at 17.47.02.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Modem e kablolu veya kablosuz mu ? bağlanıyorsunuz.Modemi resetleyince modem de bir ayar değişikliği olmuş olabilir mi? yazılım güncellemesi de yaptım demissiniz. Modem arayüzüne girip bir kontrol ediniz.

laptopta kablolu kullanıyorum. Telefonumda ise 5 ghz olarak bağlanıyorum. Asus yetkilisinin söylediği telekom altyapısı ile daha uygun ve stabil çalışan 674 no'lu yazılım güncellemesini önerdi onu yaptım onun dışında farklı birşey ile oynamadım modemde

Modem arayüzüne girip bir kontrolyapınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…