kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 24 Temmuz 2020 #1 Merhaba, odamdan 5GHz (802.11AC) Wi-Fi çekmiyor ve aşağıda ki ürünü buldum. Evimde ki modem ASUS DSL-AC51 ve alacağım ürün aşağıda ki gibi TP-Link RE190. ASUS modem ile TP-Link menzil genişletici çalışır mı? TP-Link RE190 750Mbps Kablosuz AC Dual Band Evrensel Menzil Genişletici Son düzenleme: 24 Temmuz 2020
Merhaba, odamdan 5GHz (802.11AC) Wi-Fi çekmiyor ve aşağıda ki ürünü buldum. Evimde ki modem ASUS DSL-AC51 ve alacağım ürün aşağıda ki gibi TP-Link RE190. ASUS modem ile TP-Link menzil genişletici çalışır mı? TP-Link RE190 750Mbps Kablosuz AC Dual Band Evrensel Menzil Genişletici
B Berkjann Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 374 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #2 Muhtemelen çalışır.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 24 Temmuz 2020 #3 Berkjann dedi: Muhtemelen çalışır. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Goksel KARVAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.237 Makaleler 9 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #4 Universal uyumlu oluyorlar çalışacaktır.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Temmuz 2020 #5 Goksel KARVAR dedi: Universal uyumlu oluyorlar çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... WPS tuşuna basıldığında algılıyor değil mi otomatik?
Goksel KARVAR dedi: Universal uyumlu oluyorlar çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... WPS tuşuna basıldığında algılıyor değil mi otomatik?
Goksel KARVAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.237 Makaleler 9 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #6 kakaolupuding dedi: WPS tuşuna basıldığında algılıyor değil mi otomatik? Genişletmek için tıkla... WPS ile bağlantı kurulmaz ve sorun yaşarsanız menüsünden ayarlarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kakaolupuding dedi: WPS tuşuna basıldığında algılıyor değil mi otomatik? Genişletmek için tıkla... WPS ile bağlantı kurulmaz ve sorun yaşarsanız menüsünden ayarlarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 26 Temmuz 2020 #7 Goksel KARVAR dedi: WPS ile bağlantı kurulmaz ve sorun yaşarsanız menüsünden ayarlarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 624092 Genişletmek için tıkla... Yok öyle dememiştim üzerinde tuş bulunuyor ya, o tuşa basıldığında algılamama gibi bir durum olur mu demek istemiştim.
Goksel KARVAR dedi: WPS ile bağlantı kurulmaz ve sorun yaşarsanız menüsünden ayarlarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 624092 Genişletmek için tıkla... Yok öyle dememiştim üzerinde tuş bulunuyor ya, o tuşa basıldığında algılamama gibi bir durum olur mu demek istemiştim.
Goksel KARVAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.237 Makaleler 9 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #8 kakaolupuding dedi: Yok öyle dememiştim üzerinde tuş bulunuyor ya, o tuşa basıldığında algılamama gibi bir durum olur mu demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Bende o sorunuza cevap verdim WPS ile sorun yaşasanız dahi yönetim panelinden iki cihaz arasında bağlantıyı sağlarsınız.
kakaolupuding dedi: Yok öyle dememiştim üzerinde tuş bulunuyor ya, o tuşa basıldığında algılamama gibi bir durum olur mu demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Bende o sorunuza cevap verdim WPS ile sorun yaşasanız dahi yönetim panelinden iki cihaz arasında bağlantıyı sağlarsınız.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 26 Temmuz 2020 #9 Goksel KARVAR dedi: Bende o sorunuza cevap verdim WPS ile sorun yaşasanız dahi yönetim panelinden iki cihaz arasında bağlantıyı sağlarsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım ilk başta anlamadım öyle dediğiniz zaman teşekkürler
Goksel KARVAR dedi: Bende o sorunuza cevap verdim WPS ile sorun yaşasanız dahi yönetim panelinden iki cihaz arasında bağlantıyı sağlarsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım ilk başta anlamadım öyle dediğiniz zaman teşekkürler