Asus AC52U Ping Sorunu

Makaleler
2
Önceden TTNET’in verdiği Airties 5650 modemini kullanıyordum. Kopma ve düşük upload sorunu yaşıyordum. Bu modemi aldım rahatladım. Rainbow’da pingim 100 civarıydı. Modemi aldıktan sonra 50-60 oldu. Sonradan ne olduysa bilmiyorum şimdi pingim 150-200. İlk geldiğinde süperdi upload hızım 4-5 arası değişiyor. Twitch yayınları yapıyorum önceden 1.900 bitrate verirken şimdi 3.000 bitrate verebiliyorum. Yayın yaparken pingi azaltmak için modeme bir ayar yapilabilir mi? Yayın dışında 10-20 azalıyor. Modeme sadece yeni çıkan firmware güncellemesi yapmıştım. Modem çok ısınıyor hani ılık olmuyor bildiğin ısınıyor. Bir fan yardımı ile soğutuyorum ve o sıcaklığını alıyorum bu mantıklı mı? Her türlü tavsiye ve yorumunuzu bekliyorum. Eski güncellemeyi yüklemek istesem nasıl yaparım?
Bilen biri?
Kimse yok muuuuuu? :D
Yardım lazım.

Son düzenleme:
Çoğu modem ısınır. Ben rekabetçi oyun oynarken buz koyuyordum :)
Acaba yayın linki alabilir miyim?

Isınmıyor, yanıyor. :D
Yasak değildir herhalde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimse var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı