rianhanallen Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Windows 10 kullanırken sorunsuz çalışıyordu. Bugün Windows 11 kurdum ve ne yaparsam yapayım Wi-Fi adaptörü çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Arkadaşlar Windows 10 kullanırken sorunsuz çalışıyordu. Bugün Windows 11 kurdum ve ne yaparsam yapayım Wi-Fi adaptörü çalışmıyor.
exwild Yoctopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 Win11 desteklemiyor 10 a geri dön driveri tekrar kur
dogancanozturk Femtopat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 Merhaba Windows 11 kullanıyorum. Çözümü çok basit. ASUS'un sitesinden son sürümü indirin ve kurun. Aygıt Yöneticisi'nden "ASUS USB-AC58 USB Wireless adapter" sağ tıklayıp "özellikler" deyin. "Gelişmiş" sekmesine girin. "Wireless mode" bölümü standart olarak "Auto" ise "ıeee 802.11a/n/ac" olarak değiştirin. Kopmalar hala devam ediyorsa, "Vht 2.4G" bölümünü "disable" yapın. Ve tamam deyip çıkın.
Merhaba Windows 11 kullanıyorum. Çözümü çok basit. ASUS'un sitesinden son sürümü indirin ve kurun. Aygıt Yöneticisi'nden "ASUS USB-AC58 USB Wireless adapter" sağ tıklayıp "özellikler" deyin. "Gelişmiş" sekmesine girin. "Wireless mode" bölümü standart olarak "Auto" ise "ıeee 802.11a/n/ac" olarak değiştirin. Kopmalar hala devam ediyorsa, "Vht 2.4G" bölümünü "disable" yapın. Ve tamam deyip çıkın.
baybeyazkapıçalıyor Zeptopat Katılım 2 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:37 #4 bende yine olmadı aygıt yöneticisinde cihazı bulamadım