erdem demircioğlu
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, yaklaşık olarak 1 hafta önce Asus ac68u modemi satın aldım. 2 gün gibi bir süre zarfında sorunsuz bir şekilde kullandım. Daha sonrasında kullanımdayken özellikle akşam saatleri daha sık bir şekilde birden DSL ışığı sönüyor ve sonrasında internet ışığı da sönüyordu. Bu kopmaları birkaç kez yaşadıkdan sonra servis sağlayıcım ttnet'i aradım. Ttnet'den bana hat değerlerimin normal olduğu söylendi ve bende ttnet'in bana aboneliğimle beraber gönderdiği modemi tekrardan kurdum. Sonuç olarak kopma olmadan rahat bir şekilde kullanabiliyordum. Sonrasında Asus müşteri hizmetlerini aradım ve bütün ayarları asus personeliyle kontrol ettik.Asusdan aldığım yanıt, 'bütün ayarlarınız olması gerektiği gibi ürünü yollayın donanımsal olarak kontrol edelim' oldu.
Modemde ; ddns özelliği açık, Çift bant wifi aktif (2.4 ve 5 GHz), USB 3'e 2 tb sabit disk takılı ve bulut hizmeti açık. Son olarak son güncellemesi yapılı durumdadır. Yaklaşık olarak 6 gündür aynı sorunla boğuşmaktayım ve ayrıca wan bölümündeki ayarların tamamını "stabilite" olarak değiştirdim. Bu şekilde gündüz saatlerinde kopma neredeyse olmuyor.Ama akşam ve gece saatlerinde modem yine coşuyor. Bu konuda bilgisi olan veya bu modemi kullanıp bu gibi sorunlarla karşılaşan var mıdır? Şimdiden zaman ayıranlara teşekkür ederim.
Modemde ; ddns özelliği açık, Çift bant wifi aktif (2.4 ve 5 GHz), USB 3'e 2 tb sabit disk takılı ve bulut hizmeti açık. Son olarak son güncellemesi yapılı durumdadır. Yaklaşık olarak 6 gündür aynı sorunla boğuşmaktayım ve ayrıca wan bölümündeki ayarların tamamını "stabilite" olarak değiştirdim. Bu şekilde gündüz saatlerinde kopma neredeyse olmuyor.Ama akşam ve gece saatlerinde modem yine coşuyor. Bu konuda bilgisi olan veya bu modemi kullanıp bu gibi sorunlarla karşılaşan var mıdır? Şimdiden zaman ayıranlara teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: