boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.030 Çözümler 11 Yer Aydın 16 Eylül 2021 #1 Bugün üniversite dolayısıyla aparta taşındım. Apart Wi-Fi üzerinden internet sağlıyor ama masaüstü bilgisayarımda alıcı olmadığı için bağlanamıyorum. ASUS AC750 modemimi alıcı olarak kullanabilir miyim?
Bugün üniversite dolayısıyla aparta taşındım. Apart Wi-Fi üzerinden internet sağlıyor ama masaüstü bilgisayarımda alıcı olmadığı için bağlanamıyorum. ASUS AC750 modemimi alıcı olarak kullanabilir miyim?
Crazyboypc Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 290 Çözümler 1 16 Eylül 2021 #2 Ana modem ile acces point yapabilirsiniz. Wifi yi senin modem alir. Sen de modemden kablo ile İnterneti alabilirsin. Ama çok stabil olmayabilir. Artı 0 Eksi
Ana modem ile acces point yapabilirsiniz. Wifi yi senin modem alir. Sen de modemden kablo ile İnterneti alabilirsin. Ama çok stabil olmayabilir.
KS KS boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.030 Çözümler 11 Yer Aydın 16 Eylül 2021 #3 Crazyboypc dedi: Ana modem ile acces point yapabilirsiniz. Wi-Fi'ı senin modem alir. Sen de modemden kablo ile İnterneti alabilirsin. Ama çok stabil olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. Bahsettiğiniz şeyi nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
Crazyboypc dedi: Ana modem ile acces point yapabilirsiniz. Wi-Fi'ı senin modem alir. Sen de modemden kablo ile İnterneti alabilirsin. Ama çok stabil olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. Bahsettiğiniz şeyi nasıl yapabilirim?
H hayalgoren Yoctopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 16 16 Eylül 2021 #4 boifromasgard dedi: Denemekten zarar gelmez. Bahsettiğiniz şeyi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden yapılıyor bende aynı modemi kullanıyorum birazdan ss atarım detaylı. Artı 0 Eksi
boifromasgard dedi: Denemekten zarar gelmez. Bahsettiğiniz şeyi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden yapılıyor bende aynı modemi kullanıyorum birazdan ss atarım detaylı.
KS KS boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.030 Çözümler 11 Yer Aydın 3 Ekim 2021 #5 hayalgoren dedi: Modem arayüzünden yapılıyor bende aynı modemi kullanıyorum birazdan ss atarım detaylı. Genişletmek için tıkla... Biraz bakındım internetten de önce LAN üzerinden kuruyorlar. Benim tek erişimim Wi-Fi. Artı 0 Eksi
hayalgoren dedi: Modem arayüzünden yapılıyor bende aynı modemi kullanıyorum birazdan ss atarım detaylı. Genişletmek için tıkla... Biraz bakındım internetten de önce LAN üzerinden kuruyorlar. Benim tek erişimim Wi-Fi.