A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 13 Haziran 2018 #21 BilgisayarMeraklısı dedi: Benim anakartım biraz eski olmasına rağmen mikrokod güncellemesi geldi. Üstelik listede olmamasına rağmen. H81M-C BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Enteresan, aynı chipset olan H81 Asus anakartıma gelmemiş mesela. H81-GAMER BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye
BilgisayarMeraklısı dedi: Benim anakartım biraz eski olmasına rağmen mikrokod güncellemesi geldi. Üstelik listede olmamasına rağmen. H81M-C BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Enteresan, aynı chipset olan H81 Asus anakartıma gelmemiş mesela. H81-GAMER BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #22 Alpha Centauri dedi: Enteresan, aynı chipset olan H81 Asus anakartıma gelmemiş mesela. H81-GAMER BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorlar, adam mı seçiyorlar anlamadım.
Alpha Centauri dedi: Enteresan, aynı chipset olan H81 Asus anakartıma gelmemiş mesela. H81-GAMER BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorlar, adam mı seçiyorlar anlamadım.