Çözüm Asus Ai Suite II kaldırma

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa Kazancı

Hectopat
Yer
KONYA
Daha fazla  
Meslek
GRAFİK TASARIM
Asus m5a97r.2 anakart sahibiydim fakat dün anakartımı değiştirdim ve format atmak istemiyordum. bilindiği üzre bu anakartın desteklediği Asus Ai Suite II programını kaldırmak gerekti. (Anakartı değiştirmeden önce silinmesi gerekiyor.) Fakat yeni anakartı taktıktan sonra bu uygulamayı kaldrımak imkansız hale geldi.

Çünkü; yeni anakartım; Ai suite 3'ü destekliyordu. Programlardan kaldırırken hata veriyordu. ''Bu uygulama açılamıyor '' gibi bir hata alıyordum. Güvenli modda da kaldırma işlemini uygulayamadım. Uyguladığım yöntem ne kadar doğruydu bilmem ama; Revo uninstaller ile programlara ait ne varsa sildim. Tekrar başlattıktan sonra, ai suite II'ye ait hiç bir şey kalmamıştı. Kayıt defteri ve dosyalar vs. sonrasında program ve özelliklerden uygulamayı kaldırmak çok kolay oldu. Asus'un ROG sitesinde bulunan ai suite cleaner bile işe yaramıyordu. Benim gibi, uygulamaları kaldırmadan anakartı değiştiren arkadaşlarıma umarım yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı