Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 PC fan ayarlarım bozuldu. Fan tuning PC'ye zarar verir mi? BIOS'tan yapacağım da. Bir de fanları sıcaklığa göre ayarlamanın bir yolu var mı? Teşekkürler.
PC fan ayarlarım bozuldu. Fan tuning PC'ye zarar verir mi? BIOS'tan yapacağım da. Bir de fanları sıcaklığa göre ayarlamanın bir yolu var mı? Teşekkürler.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 13 Aralık 2020 #2 Al Suite 3 ile fan ayarlarınızı bozmuştunuz. O programı tekrar yükleyebiliyor musunuz?
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Zakramoreas dedi: Al Suite 3 ile fan ayarlarınızı bozmuştunuz. O programı tekrar yükleyebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet yükledim.
Zakramoreas dedi: Al Suite 3 ile fan ayarlarınızı bozmuştunuz. O programı tekrar yükleyebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet yükledim.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 13 Aralık 2020 #4 Ölüler Görür dedi: Evet yükledim. Genişletmek için tıkla... Peki, ayaları Default'a getirmeyi denediniz mi?
Ölüler Görür dedi: Evet yükledim. Genişletmek için tıkla... Peki, ayaları Default'a getirmeyi denediniz mi?
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #5 Zakramoreas dedi: Peki, ayaları Default'a getirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an deniyorum hocam. Zakramoreas dedi: Peki, ayaları Default'a getirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Al Suite 3'den PC cleanerle her şeyi temizledim.
Zakramoreas dedi: Peki, ayaları Default'a getirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an deniyorum hocam. Zakramoreas dedi: Peki, ayaları Default'a getirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Al Suite 3'den PC cleanerle her şeyi temizledim.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 13 Aralık 2020 #6 Ölüler Görür dedi: Al Suite 3'den PC cleanerle her şeyi temizledim. Genişletmek için tıkla... CCleaner ile mi temizlediniz? Al Suite 3 şu an yüklü mü?
Ölüler Görür dedi: Al Suite 3'den PC cleanerle her şeyi temizledim. Genişletmek için tıkla... CCleaner ile mi temizlediniz? Al Suite 3 şu an yüklü mü?
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #7 Zakramoreas dedi: CCleaner ile mi temizlediniz? Al Suite 3 şu an yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet yüklü hocam. Al Suite 3'ün kendi cleaneriyle sildim. Tüm ayarları.
Zakramoreas dedi: CCleaner ile mi temizlediniz? Al Suite 3 şu an yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet yüklü hocam. Al Suite 3'ün kendi cleaneriyle sildim. Tüm ayarları.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 13 Aralık 2020 #8 Ölüler Görür dedi: Evet yüklü hocam. Al Suite 3'ün kendi cleaneriyle sildim. Tüm ayarları. Genişletmek için tıkla... O zaman problem nedir? Fan ayarlarınız otomatikte değil mi?
Ölüler Görür dedi: Evet yüklü hocam. Al Suite 3'ün kendi cleaneriyle sildim. Tüm ayarları. Genişletmek için tıkla... O zaman problem nedir? Fan ayarlarınız otomatikte değil mi?
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #9 Zakramoreas dedi: O zaman problem nedir? Fan ayarlarınız otomatikte değil mi? Genişletmek için tıkla... Galiba her şey eskisi gibi oldu hocam. Hafif gene ses var ama sıkıntı yok gibi.
Zakramoreas dedi: O zaman problem nedir? Fan ayarlarınız otomatikte değil mi? Genişletmek için tıkla... Galiba her şey eskisi gibi oldu hocam. Hafif gene ses var ama sıkıntı yok gibi.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 13 Aralık 2020 #10 Ölüler Görür dedi: Galiba her şey eskisi gibi oldu hocam. Hafif gene ses var ama sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, niye hala konu açıyorsunuz? Problem nedir? Çözelim
Ölüler Görür dedi: Galiba her şey eskisi gibi oldu hocam. Hafif gene ses var ama sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, niye hala konu açıyorsunuz? Problem nedir? Çözelim