Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #11 Zakramoreas dedi: Peki hocam, niye hala konu açıyorsunuz? Problem nedir? Çözelim Genişletmek için tıkla... Hocam hayvan gibi bağırıyordu kasa. Şimdi alçaldı. Arka fan boşta 350 1000 arası çalışıyor. Normal değil mi hocam her şey. Rahatladım vallahi.
Zakramoreas dedi: Peki hocam, niye hala konu açıyorsunuz? Problem nedir? Çözelim Genişletmek için tıkla... Hocam hayvan gibi bağırıyordu kasa. Şimdi alçaldı. Arka fan boşta 350 1000 arası çalışıyor. Normal değil mi hocam her şey. Rahatladım vallahi.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #12 Konu ne siz neye takılmışsınız. Fan tunig ayarları işlemcinin, ekran kartı veya kontrolcü bağlı ise kasa fanları belli sıcaklıklarda belli hızlara ulaşması içindir. Siz Al Suite 3 ayarları bozmuşsunuz diyorsunuz. Bence fan sesleri sıkıntı etmemeli ben mesela bilgisayarımın fanı (masaüstü olmasına rağmen) uçak motoru gibi çalışıyor ama sıkıntı etmiyorum. Tabii rahatsız olan var ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır diye.
Konu ne siz neye takılmışsınız. Fan tunig ayarları işlemcinin, ekran kartı veya kontrolcü bağlı ise kasa fanları belli sıcaklıklarda belli hızlara ulaşması içindir. Siz Al Suite 3 ayarları bozmuşsunuz diyorsunuz. Bence fan sesleri sıkıntı etmemeli ben mesela bilgisayarımın fanı (masaüstü olmasına rağmen) uçak motoru gibi çalışıyor ama sıkıntı etmiyorum. Tabii rahatsız olan var ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır diye.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 13 Aralık 2020 #13 Ölüler Görür dedi: Hocam hayvan gibi bağırıyordu kasa. Şimdi alçaldı. Arka fan boşta 350 1000 arası çalışıyor. Normal değil mi hocam her şey. Rahatladım vallahi. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığa göre artacaktır normal Anladığım kadarıyla siz fan ayarlarını değiştirmişsiniz. Bu yüzden sorun var sanmışsınız Bırakın otomatikte kalsın eğer kritik sıcaklıklara ulaşmıyorsa oynamaya gerek yok
Ölüler Görür dedi: Hocam hayvan gibi bağırıyordu kasa. Şimdi alçaldı. Arka fan boşta 350 1000 arası çalışıyor. Normal değil mi hocam her şey. Rahatladım vallahi. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığa göre artacaktır normal Anladığım kadarıyla siz fan ayarlarını değiştirmişsiniz. Bu yüzden sorun var sanmışsınız Bırakın otomatikte kalsın eğer kritik sıcaklıklara ulaşmıyorsa oynamaya gerek yok
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 13 Aralık 2020 #14 Demek çözüldü, ne güzel. Fan funing bilgisayarınıza zarar vermez. Technopat kanalında zaten bununla ilgili bir içerik de mevcut. Sorularınızın cevapları da var. Hocam bir dahaki konuyu ne zaman açarsınız?
Demek çözüldü, ne güzel. Fan funing bilgisayarınıza zarar vermez. Technopat kanalında zaten bununla ilgili bir içerik de mevcut. Sorularınızın cevapları da var. Hocam bir dahaki konuyu ne zaman açarsınız?
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #15 Sağ olun hocalar sorunumu çözdüm.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 13 Aralık 2020 #16 Kelebek_1034 dedi: Hocam bir dahaki konuyu ne zaman açarsınız? Genişletmek için tıkla... Aman diyeyim yapmasın Ben hocamızın konularını birleştirmekten yoruldum Ölüler Görür dedi: Sağ olun hocalar sorunumu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözülmesine sevindim. Lütfen bir dahaki sefere sadece bir konu açınız Eğer cevap gelmezse "Öne çıkar" özelliğini kullanınız. Olmadı bilen kişileri etiketleyiniz
Kelebek_1034 dedi: Hocam bir dahaki konuyu ne zaman açarsınız? Genişletmek için tıkla... Aman diyeyim yapmasın Ben hocamızın konularını birleştirmekten yoruldum Ölüler Görür dedi: Sağ olun hocalar sorunumu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözülmesine sevindim. Lütfen bir dahaki sefere sadece bir konu açınız Eğer cevap gelmezse "Öne çıkar" özelliğini kullanınız. Olmadı bilen kişileri etiketleyiniz
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #17 @Zakramoreas hocam konuyu hortlatmam lazım ki. Bu fanlar artık daha fazla ses çıkarıyor.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 15 Aralık 2020 #18 Ölüler Görür dedi: @Zakramoreas hocam konuyu hortlatmam lazım ki. Bu fanlar artık daha fazla Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar ne durumda?
Ölüler Görür dedi: @Zakramoreas hocam konuyu hortlatmam lazım ki. Bu fanlar artık daha fazla Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar ne durumda?
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #19 Zakramoreas dedi: Sıcaklıklar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar gayet iyi hocam. Ama ses cidden çok rahatsız ediyor.
Zakramoreas dedi: Sıcaklıklar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar gayet iyi hocam. Ama ses cidden çok rahatsız ediyor.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #20 Ölüler Görür dedi: Sıcaklıklar gayet iyi hocam. Ama ses cidden çok rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığa göre fan devirlerini azalt. Birara yaklaşık ne yapman gerektiğini atıcağım.
Ölüler Görür dedi: Sıcaklıklar gayet iyi hocam. Ama ses cidden çok rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığa göre fan devirlerini azalt. Birara yaklaşık ne yapman gerektiğini atıcağım.