isa başak Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 İmparator Kuzey dedi: Normalde o sistemle oynarsın aslında çok rahat Genişletmek için tıkla... Maalesef, oynayamıyorum. İnternet kötü olduğu içindir belki. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021
İmparator Kuzey dedi: Normalde o sistemle oynarsın aslında çok rahat Genişletmek için tıkla... Maalesef, oynayamıyorum. İnternet kötü olduğu içindir belki.
LUCIFER66 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.170 Çözümler 1 Yer Los Angeles 18 Şubat 2021 #12 İkisini de akıcı bir şekilde oynatır.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 18 Şubat 2021 #13 isa başak dedi: ben laptopta 8gb ram i5 9.nesil ve gtx 1060 kullanıyorum zulada bazı haritalarda oynanmıyor internetlemi ilgili o Genişletmek için tıkla... Laptopda ekran kartı değişimi olmaz. Zaten şu anki laptop çok daha iyi. Eğer alırsanız, hata yapmış olursunuz.
isa başak dedi: ben laptopta 8gb ram i5 9.nesil ve gtx 1060 kullanıyorum zulada bazı haritalarda oynanmıyor internetlemi ilgili o Genişletmek için tıkla... Laptopda ekran kartı değişimi olmaz. Zaten şu anki laptop çok daha iyi. Eğer alırsanız, hata yapmış olursunuz.
isa başak Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #14 Darth.Vader dedi: Laptopda ekran kartı değişimi olmaz. Zaten şu anki laptop çok daha iyi. Eğer alırsanız, hata yapmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Laptopu degil eski pcmi yeniliyecem onun için ekran kartı alıyorum
Darth.Vader dedi: Laptopda ekran kartı değişimi olmaz. Zaten şu anki laptop çok daha iyi. Eğer alırsanız, hata yapmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Laptopu degil eski pcmi yeniliyecem onun için ekran kartı alıyorum