Joel.Miller Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Yeni ARGB M.2 soğutucu aldım fakat girişi bulamadım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #2 Anakartın nedir?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #3 Diğer RGB'ler nereye takılıyor takip et. Yani M.2 soğutucusunu RGB aldıysanız başka ışıklı şeylerde vardır diye düşünüyorum.
Diğer RGB'ler nereye takılıyor takip et. Yani M.2 soğutucusunu RGB aldıysanız başka ışıklı şeylerde vardır diye düşünüyorum.
Joel.Miller Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #4 BerkayZ87 dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Asus B460M-K arandur dedi: Diğer RGB'ler nereye takılıyor takip et. Yani M.2 soğutucusunu RGB aldıysanız başka ışıklı şeylerde vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet var ama Asusun Armoury Create yazılımından kontrol etmek istiyorum
BerkayZ87 dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Asus B460M-K arandur dedi: Diğer RGB'ler nereye takılıyor takip et. Yani M.2 soğutucusunu RGB aldıysanız başka ışıklı şeylerde vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet var ama Asusun Armoury Create yazılımından kontrol etmek istiyorum
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #5 O RGB'ler anakartda bağlanmıyor mu?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #6 Joel.Miller dedi: Asus B460M-K. Genişletmek için tıkla... Anakartınızda ARGB veya RGB portu yok, Armoury Crate yazılımından kontrol edemezsiniz.
Joel.Miller dedi: Asus B460M-K. Genişletmek için tıkla... Anakartınızda ARGB veya RGB portu yok, Armoury Crate yazılımından kontrol edemezsiniz.
Joel.Miller Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #7 BerkayZ87 dedi: Anakartınızda ARGB veya RGB portu yok, Armoury Crate yazılımından kontrol edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereye bağlayacağım diğer rgblerin bağlı olduğu yere bağlasam
BerkayZ87 dedi: Anakartınızda ARGB veya RGB portu yok, Armoury Crate yazılımından kontrol edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereye bağlayacağım diğer rgblerin bağlı olduğu yere bağlasam
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #8 Joel.Miller dedi: Nereye bağlayacağım diğer rgblerin bağlı olduğu yere bağlasam Genişletmek için tıkla... "Diğer RGB" dediğiniz RGB nedir? RGB ise ARGB'yi ona bağlayamazsın.
Joel.Miller dedi: Nereye bağlayacağım diğer rgblerin bağlı olduğu yere bağlasam Genişletmek için tıkla... "Diğer RGB" dediğiniz RGB nedir? RGB ise ARGB'yi ona bağlayamazsın.
Joel.Miller Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #9 BerkayZ87 dedi: "Diğer RGB" dediğiniz RGB nedir? RGB ise ARGB'yi ona bağlayamazsın. Genişletmek için tıkla... Kasamdaki fanların bağlı olduğu yere onlarda rgb kendi kontrolcüsünden kontrol ediliyor
BerkayZ87 dedi: "Diğer RGB" dediğiniz RGB nedir? RGB ise ARGB'yi ona bağlayamazsın. Genişletmek için tıkla... Kasamdaki fanların bağlı olduğu yere onlarda rgb kendi kontrolcüsünden kontrol ediliyor
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #10 Joel.Miller dedi: Kasamdaki fanların bağlı olduğu yere onlar da RGB kendi kontrolcüsünden kontrol ediliyor. Genişletmek için tıkla... Kasa modelin nedir ve RGB kontrolcüsünün fotoğrafını çeker misin?
Joel.Miller dedi: Kasamdaki fanların bağlı olduğu yere onlar da RGB kendi kontrolcüsünden kontrol ediliyor. Genişletmek için tıkla... Kasa modelin nedir ve RGB kontrolcüsünün fotoğrafını çeker misin?