arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #11 Hiç resimsiz filan çok zor anlamamız. Kontrolcüyü göster, aleti göster, girişleri kabloları, bir görelim.
Hiç resimsiz filan çok zor anlamamız. Kontrolcüyü göster, aleti göster, girişleri kabloları, bir görelim.
Joel.Miller Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #12 BerkayZ87 dedi: Kasa modelin nedir ve RGB kontrolcüsünün fotoğrafını çeker misin? Genişletmek için tıkla... Modeli bilmiyorum Dosya Ekleri image.jpg 195,6 KB · Görüntüleme: 58
BerkayZ87 dedi: Kasa modelin nedir ve RGB kontrolcüsünün fotoğrafını çeker misin? Genişletmek için tıkla... Modeli bilmiyorum
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #13 Joel.Miller dedi: Modeli bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kasanın fotoğrafını çek, bakalım.
Joel.Miller Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #14 BerkayZ87 dedi: Kasanın fotoğrafını çek, bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu kasa arandur dedi: Hiç resimsiz filan çok zor anlamamız. Kontrolcüyü göster, aleti göster, girişleri kabloları, bir görelim. Genişletmek için tıkla... Hangi girişleri istiyorsun çekeyim Dosya Ekleri image.jpg 83 KB · Görüntüleme: 56
BerkayZ87 dedi: Kasanın fotoğrafını çek, bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu kasa arandur dedi: Hiç resimsiz filan çok zor anlamamız. Kontrolcüyü göster, aleti göster, girişleri kabloları, bir görelim. Genişletmek için tıkla... Hangi girişleri istiyorsun çekeyim
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #15 Joel.Miller dedi: Bu kasa. Genişletmek için tıkla... GameBooster GB-G3605B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower KasaKasanızın modeli bu. ARGB değil sanırsam. RGB kontrolcünün fotoğrafını çekmiştiniz ya, orada LED1'e bağlı olan kabloyu söküp ucunun fotoğrafını çeker misin?
Joel.Miller dedi: Bu kasa. Genişletmek için tıkla... GameBooster GB-G3605B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower KasaKasanızın modeli bu. ARGB değil sanırsam. RGB kontrolcünün fotoğrafını çekmiştiniz ya, orada LED1'e bağlı olan kabloyu söküp ucunun fotoğrafını çeker misin?
Joel.Miller Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #16 BerkayZ87 dedi: GameBooster GB-G3605B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower KasaKasanızın modeli bu. ARGB değil sanırsam. RGB kontrolcünün fotoğrafını çekmiştiniz ya, orada LED1'e bağlı olan kabloyu söküp ucunun fotoğrafını çeker misin? Genişletmek için tıkla... Led 1 den söktüm Dosya Ekleri image.jpg 46,4 KB · Görüntüleme: 59
BerkayZ87 dedi: GameBooster GB-G3605B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower KasaKasanızın modeli bu. ARGB değil sanırsam. RGB kontrolcünün fotoğrafını çekmiştiniz ya, orada LED1'e bağlı olan kabloyu söküp ucunun fotoğrafını çeker misin? Genişletmek için tıkla... Led 1 den söktüm
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #17 ARGB degil bu giris, kontrolcune ARGB kablosu baglayamazsin.
Joel.Miller Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #18 BerkayZ87 dedi: ARGB degil bu giris, kontrolcune ARGB kablosu baglayamazsin. Genişletmek için tıkla... Güçle çalışır belki
BerkayZ87 dedi: ARGB degil bu giris, kontrolcune ARGB kablosu baglayamazsin. Genişletmek için tıkla... Güçle çalışır belki
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #19 Joel.Miller dedi: Güçle çalışır belki. Genişletmek için tıkla... Hocam baglayamazsin, baglasan bile calistirmamalisin yoksa kabloyu veya kontrolcuyu yakabilirsin.
Joel.Miller dedi: Güçle çalışır belki. Genişletmek için tıkla... Hocam baglayamazsin, baglasan bile calistirmamalisin yoksa kabloyu veya kontrolcuyu yakabilirsin.
Joel.Miller Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #20 BerkayZ87 dedi: Hocam baglayamazsin, baglasan bile calistirmamalisin yoksa kabloyu veya kontrolcuyu yakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım boşu boşuna o kadar para verdim
BerkayZ87 dedi: Hocam baglayamazsin, baglasan bile calistirmamalisin yoksa kabloyu veya kontrolcuyu yakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım boşu boşuna o kadar para verdim