MERT1997 Hectopat Katılım 28 Aralık 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #1 Ethernet soketim çalışmıyor. Driver yüklemek istediğim zaman “if deep sleep mode enabled please plug the cable “ hatası alıyorum. Teknik servise göndersem ücret alırlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2019
Ethernet soketim çalışmıyor. Driver yüklemek istediğim zaman “if deep sleep mode enabled please plug the cable “ hatası alıyorum. Teknik servise göndersem ücret alırlar mı?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #2 BIOS "Onboard Devices Configuration" menüsü altından "Onboard LAN Controller" disable ise enable yap.
BIOS "Onboard Devices Configuration" menüsü altından "Onboard LAN Controller" disable ise enable yap.
MERT1997 Hectopat Katılım 28 Aralık 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #3 MayCrasH dedi: BIOS "Onboard Devices Configuration" menüsü altından "Onboard LAN Controller" disable ise enable yap. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam her yolu servis ücret alır mı ?Bu sorun neden olur yani kullanamadım anakartı hiç ethernet soketinin ışığı bile yanmıyor ama altındaki usb girişleri çalışıyor.
MayCrasH dedi: BIOS "Onboard Devices Configuration" menüsü altından "Onboard LAN Controller" disable ise enable yap. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam her yolu servis ücret alır mı ?Bu sorun neden olur yani kullanamadım anakartı hiç ethernet soketinin ışığı bile yanmıyor ama altındaki usb girişleri çalışıyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #4 Kimlik paylaş. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
Kimlik paylaş. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
M MUZ KRALLIĞI Centipat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 1 21 Aralık 2019 #5 ARKADASLAR BENDEDE ENTERİNG SLEEP MODE HATASI ALIYORUM NASIL YAPACAGIMI BİLMİYORUM HP MONİTÖR VAR PHLİPS MONİTÖR VAR 2 SİNDEDE VERİYOR EKRAN KARTIM HD 6670 ONBOARDDA HATA VERMİYOR EKRAN KARTINDA VERİYOR NEYDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR ANLAMADIM BENDE DRİVERİNİ AMD NİN SİTESİNDENDE İNDİRDİM OLMADI GENE AYNI HATA BU HATA CANIMI SIKIYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA
ARKADASLAR BENDEDE ENTERİNG SLEEP MODE HATASI ALIYORUM NASIL YAPACAGIMI BİLMİYORUM HP MONİTÖR VAR PHLİPS MONİTÖR VAR 2 SİNDEDE VERİYOR EKRAN KARTIM HD 6670 ONBOARDDA HATA VERMİYOR EKRAN KARTINDA VERİYOR NEYDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR ANLAMADIM BENDE DRİVERİNİ AMD NİN SİTESİNDENDE İNDİRDİM OLMADI GENE AYNI HATA BU HATA CANIMI SIKIYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA