ASUS Anakart Windows İadesi

Makaleler
6
Arkadaşlar ben geçen ay anakartımın interterinde sorunlar yaşadım ve garantiye gönderdim. Kısa geçiyorum iade talebi dün geldi ve beklediğim gibi ürünün ya aynısının yada parasının iadesi cikti. Gelelim soruna:
Ben internetten satın aldığım Windows 10 Pro'yu o anakartta aktive etmiştim ve doğal olarak değişimi, iadesi çıkan ürünü geri göndermediler.
Bildiğiniz üzere eğer o Windows kodunu başka bir anakart üzerinde girdiğim gibi kod kopyalanmış varsayılıp iptal edecek. Bu durumu ASUS ile görüştüm. Sağolsun oradaki bayan arkadaş benimle bayağı bir ilgilendi ve haklı olduğumu söyledi ama kendi elinden bir şey gelmeyeceğini ve ASUS a e-mail atarsam belki yardımcı olabileceğini söyledi.
Böyle bir olay daha önce başıma gelmedi ve nasıl bir tepki verileceğini de açıkçası bilmiyorum. Sizce ASUS a posta mı atmalıyım? Ki hiç olumlu dönüş olacağını sanmıyorum. Yoksa tüketici haklarına mı başvurmalıyım? Lütfen bu konuda bilgili olan arkadaşlar bilgisini paylaşsın. Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör
@JaroxJamaica
@Asım Demir @Yusuf Ensar Ertan
@Murat5038 @er36po @BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…