Asus Anakartın Kısa Devre Yapması

GhulMatt58

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımı kendi odama taşıyordum. Bütün donanımlarını taktım ve çalıştırdım, monitöre görüntü gelmedi. Kabloda sorun olabileceğini düşünüp başka bir kablo ile denedim ama görüntü hala yoktu. BIOS pilini vb. çıkardım ve hala görüntü gelmedi. Anakartımın VGA girişinin hemen önündeki devrelerle tornavidayla biraz oynadım ve herhangi bir şey kopmadı etmedi ama birden elektrik gitmişçesine güç kesildi.

Şu anda anakartımın üzerindeki işlemci dahil bütün bileşenleri çıkardım, CMOS Reset yaptım. Hatta elektriklenmeyi almak için sabunlu su ile bile yıkadım ana kartı. Güç kaynağını başka bilgisayarda açıyorum sıkıntı yok ama kendi bilgisayarıma bağlayınca fanı 1 saniye bile dönmeden geri kapanıyor. Kısa devre olduğunu düşünüyorum. Umudum yok ama kurtarabilirsem iyi olur. Anakartımın Asus'un DDR2 anakartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı