Erhan Bulut Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #1 Selam, arkadaşlar pc kursunda format atmayı öğrendim. Benim anakart yeni nesil asus oldugu için BIOS'u farklı ve o first yazan yeri bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun
Selam, arkadaşlar pc kursunda format atmayı öğrendim. Benim anakart yeni nesil asus oldugu için BIOS'u farklı ve o first yazan yeri bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #2 Anakartını belirt. Eğer UEFI BIOS ise başa almana gerek yok, BIOS'a girdiğinde F8 basıp aygıtını seç ve formatını at.
Anakartını belirt. Eğer UEFI BIOS ise başa almana gerek yok, BIOS'a girdiğinde F8 basıp aygıtını seç ve formatını at.
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 1 Ağustos 2014 #3 Silinen üye dedi: Anakartını belirt. Eğer UEFI BIOS ise başa almana gerek yok, BIOS'a girdiğinde F8 basıp aygıtını seç ve formatını at. Genişletmek için tıkla... Normal BIOS'da da BOOT menüsü var diye biliyorum.
Silinen üye dedi: Anakartını belirt. Eğer UEFI BIOS ise başa almana gerek yok, BIOS'a girdiğinde F8 basıp aygıtını seç ve formatını at. Genişletmek için tıkla... Normal BIOS'da da BOOT menüsü var diye biliyorum.