Papiergalis Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Secure Boot açma seçeneği yok. Ne yapmam lazım? Anakartım ASUS. Dosya Ekleri IMG_20230419_164018_92.jpg 519,1 KB · Görüntüleme: 189 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2023
Çözüm Arıcan 19 Nisan 2023 Papiergalis dedi: Secure Boot açma seçeneği yok. Ne yapmam lazım? Anakartım ASUS. Genişletmek için tıkla... Other OS yerine Windows UEFI yapacaksınız. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz mesajımı raporla kısmından.
Papiergalis dedi: Secure Boot açma seçeneği yok. Ne yapmam lazım? Anakartım ASUS. Genişletmek için tıkla... Other OS yerine Windows UEFI yapacaksınız. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz mesajımı raporla kısmından.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 19 Nisan 2023 #2 Anakart modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 19 Nisan 2023 #3 Papiergalis dedi: Secure Boot açma seçeneği yok. Ne yapmam lazım? Anakartım ASUS. Genişletmek için tıkla... Other OS yerine Windows UEFI yapacaksınız. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz mesajımı raporla kısmından. Son düzenleme: 19 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Papiergalis dedi: Secure Boot açma seçeneği yok. Ne yapmam lazım? Anakartım ASUS. Genişletmek için tıkla... Other OS yerine Windows UEFI yapacaksınız. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz mesajımı raporla kısmından.
KS KS Papiergalis Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #4 olvidobc dedi: Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Çözdüm teşekkürler Arıcan dedi: Other OS yerine Windows UEFI yapacaksınız. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz mesajımı raporla kısmından. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle yaptım oldu teşekkürler Arıcan dedi: Other OS yerine Windows UEFI yapacaksınız. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz mesajımı raporla kısmından. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle yaptım oldu teşekkürler Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Çözdüm teşekkürler Arıcan dedi: Other OS yerine Windows UEFI yapacaksınız. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz mesajımı raporla kısmından. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle yaptım oldu teşekkürler Arıcan dedi: Other OS yerine Windows UEFI yapacaksınız. Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz mesajımı raporla kısmından. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle yaptım oldu teşekkürler