cyberthereaper2
Hectopat
Arkadaşlar ASUS Armoury Crate kurmak için ASUS sitesinden son sürüm ASUS Armoury Crate kurulum dosyasını indirdim. Kurulumu başlattıktan birkaç dakika sonra Microsoft uyarı butonu birden açılıyordu ve şu uyarı ekranda görünüyordu:
Butona tıkladıktan sonra Microsoft Store açılıyor ama orada hiçbir şey görünmüyordu. İnternetten bütün çözümleri aradım ama bir türlü ASUS Armoury Crate kurmak için bu hatayı geçemedim. Soruna Microsoft sitesinde bulunan çözümden ulaştım.
Programı ASUS sitesinden indirdiğimiz EXE uygulaması ile değil de Microsoft Store'dan kurarak üstesinden geleceğiz. Microsoft Store'dan ASUS Armoury Crate yazdığınızda hiçbir uygulama çıkmıyor. Fakat aşağıdaki linki web tarayıcısından açarsanız uygulamayı Microsoft Store da göreceksiniz.
Yukarıdaki linki açtıktan sonra ekranda download butonu ve View in Store adında iki buton göreceksiniz. Her ikisinden herhangi birine tıklayın ve ardından tarayıcı sekmesinin üst kısmında "Microsoft Store açılsın mı?" adlı bir uyarı çıkacak. Oradan "Microsoft Store adlı uygulamayı açın" butonuna basın. Microsoft Store uygulaması bilgisayarınızda açılacak.
Bende Armoury Crate kurulu olduğu için ekran görüntüsünde "aç" yazan yerde size "al" veya "kur" gibi bir şey yazacaktır. Oraya tıklayıp kurmaya çalışın. Bende oraya birkaç defa tıkladım ama kurmadı bir türlü. Eğer sizde oraya tıkladıktan sonra kurmaya başlarsa sorun kalmamıştır.
Fakat benim gibi tıkladığınızda bir türlü kurmuyorsa o zaman sol alt kısımda "indirmeler" adındaki bölüme tıklayın.
"İndirmeler" sekmesine tıkladıktan sonra en üstte "ASUS Armoury Crate" uygulamasını göreceksiniz. Bende kurulu olduğu için altta görünüyor ama sizde tam da kırmızı alan içerisine aldığım bölümde görünecek.
Uygulama isminin tam karşısında "al", "yükle" veya "indir" gibi bir şey yazması gerekiyor. O butona basıp kurmayı deneyin. Eğer başarısız olursa birkaç defa aynı işlemi yapın başarılı olacaktır. Ben bu şekilde kurdum. Siz de kesinlikle kuracaksınızdır.
bu uygulama bağlantısını açmak için asusac edininButona tıkladıktan sonra Microsoft Store açılıyor ama orada hiçbir şey görünmüyordu. İnternetten bütün çözümleri aradım ama bir türlü ASUS Armoury Crate kurmak için bu hatayı geçemedim. Soruna Microsoft sitesinde bulunan çözümden ulaştım.
Programı ASUS sitesinden indirdiğimiz EXE uygulaması ile değil de Microsoft Store'dan kurarak üstesinden geleceğiz. Microsoft Store'dan ASUS Armoury Crate yazdığınızda hiçbir uygulama çıkmıyor. Fakat aşağıdaki linki web tarayıcısından açarsanız uygulamayı Microsoft Store da göreceksiniz.
https://apps.microsoft.com/detail/9pm9dfqrdh3f?hl=en-US&gl=USYukarıdaki linki açtıktan sonra ekranda download butonu ve View in Store adında iki buton göreceksiniz. Her ikisinden herhangi birine tıklayın ve ardından tarayıcı sekmesinin üst kısmında "Microsoft Store açılsın mı?" adlı bir uyarı çıkacak. Oradan "Microsoft Store adlı uygulamayı açın" butonuna basın. Microsoft Store uygulaması bilgisayarınızda açılacak.
Bende Armoury Crate kurulu olduğu için ekran görüntüsünde "aç" yazan yerde size "al" veya "kur" gibi bir şey yazacaktır. Oraya tıklayıp kurmaya çalışın. Bende oraya birkaç defa tıkladım ama kurmadı bir türlü. Eğer sizde oraya tıkladıktan sonra kurmaya başlarsa sorun kalmamıştır.
Fakat benim gibi tıkladığınızda bir türlü kurmuyorsa o zaman sol alt kısımda "indirmeler" adındaki bölüme tıklayın.
"İndirmeler" sekmesine tıkladıktan sonra en üstte "ASUS Armoury Crate" uygulamasını göreceksiniz. Bende kurulu olduğu için altta görünüyor ama sizde tam da kırmızı alan içerisine aldığım bölümde görünecek.
Uygulama isminin tam karşısında "al", "yükle" veya "indir" gibi bir şey yazması gerekiyor. O butona basıp kurmayı deneyin. Eğer başarısız olursa birkaç defa aynı işlemi yapın başarılı olacaktır. Ben bu şekilde kurdum. Siz de kesinlikle kuracaksınızdır.
Son düzenleyen: Moderatör: