DEAD7412 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 541 Yer Tokat 22 Temmuz 2023 #1 ASUS TUF Gaming A15 FA507NU laptopumda MUX Switch değiştirmeye çalışırken böyle bir uyarı aldım. Ne yapmalıyım? Cihazım prize takılı değil. Çözüldü. Son düzenleme: 23 Temmuz 2023
ASUS TUF Gaming A15 FA507NU laptopumda MUX Switch değiştirmeye çalışırken böyle bir uyarı aldım. Ne yapmalıyım? Cihazım prize takılı değil. Çözüldü.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 23 Temmuz 2023 #2 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
KS KS DEAD7412 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 541 Yer Tokat 23 Temmuz 2023 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Karşıma çıkan menüden ilk şıkkı işaretleyip devam ettim. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Karşıma çıkan menüden ilk şıkkı işaretleyip devam ettim.