ASUS Aspire 3 A315-22-61TU bilgisayarım var. 4 GB RAM ile birlikte geldi ben RAM yükseltmek istiyorum CPU Z programıyla baktığımda iki slotumun boş olduğunu gördüm. Bu bilgisayara hangi RAM veya RAM'leri takabilirim? Teşekkürler
Belleğiniz anakarta gömülü, o yüzden bilgileri boş görünüyor. AIDA programını indirip bellek slotu ile ilgili bir bilgi görünecek mi diye kontrol eder misiniz? Özellikle de belleğin kodu görünüyor mu? Eğer orada da bilgi yoksa 4 veya 8 GB DDR4 2133/2400 MHz SODIMM bellek eklemesi yapabilirsiniz. Bellek takabileceğiniz bir tane boş slot var.
SK Hynix 4GB DDR4 1Rx8 PC4-2133P-SA0-11 Sodimm Laptop Ram - Notebook donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da
SKhynix 8gb ddr4 2133mhz ramler SORUNSUZ, ÜCRETSİZ KARGO! - Notebook donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da
Kingston KVR24S17S6/4 4 GB 2400 MHz DDR4 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston KVR24S17S8/8 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Kingston KVR21S15D8/8 8GB DDR4 2133 MHz SODIMM Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
İşlemci veya ekran kartı değişimi konusunda bilgim yok. Cihazda boş bir SATA portu veya M.2 portu varsa oraya SSD takabilirsiniz. Eğer yoksa mevcut harddiski veya varsa CD/DVD yerini çıkarıp oraya SSD takabilirsiniz.