mertlomax Decapat Katılım 27 Aralık 2018 Mesajlar 27 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #1 ASUS Aura crash veriyor. Denetim masasından silip yüklememe rağmen hiçbir şekilde açamıyorum uygulamayı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakartım ASUS Maximus IX CoD'e Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2019
ASUS Aura crash veriyor. Denetim masasından silip yüklememe rağmen hiçbir şekilde açamıyorum uygulamayı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakartım ASUS Maximus IX CoD'e
Çözüm BerzerkFrost 18 Kasım 2019 mertlomax dedi: evet oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bakın burada, silin bu dosyayı ve pcyi resetleyin kendine gelecektir. Program files x86/lightingservice/Last Profile
mertlomax dedi: evet oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bakın burada, silin bu dosyayı ve pcyi resetleyin kendine gelecektir. Program files x86/lightingservice/Last Profile
R RametiS Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 65 Çözümler 1 17 Kasım 2019 #2 Şuan aynı hatayı bende alıyorum Artı 0 Eksi
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 17 Kasım 2019 #3 Asus auranın dosyaları içinde users logları var onu bulup silince düzeliyor bende de aynısı oluyordu yapinca düzeldi Artı 0 Eksi
Asus auranın dosyaları içinde users logları var onu bulup silince düzeliyor bende de aynısı oluyordu yapinca düzeldi
snrkaan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 17 Kasım 2019 #4 Yönetici çalıştırmayı denediniz mi ? Artı 0 Eksi
KS KS mertlomax Decapat Katılım 27 Aralık 2018 Mesajlar 27 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #5 snrkaan dedi: Yönetici çalıştırmayı denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... evet BerzerkFrost dedi: Asus auranın dosyaları içinde users logları var onu bulup silince düzeliyor bende de aynısı oluyordu yapinca düzeldi Genişletmek için tıkla... oluyor mu ? Artı 0 Eksi
snrkaan dedi: Yönetici çalıştırmayı denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... evet BerzerkFrost dedi: Asus auranın dosyaları içinde users logları var onu bulup silince düzeliyor bende de aynısı oluyordu yapinca düzeldi Genişletmek için tıkla... oluyor mu ?
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 18 Kasım 2019 #6 mertlomax dedi: evet oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bakın burada, silin bu dosyayı ve pcyi resetleyin kendine gelecektir. Program files x86/lightingservice/Last Profile Dosya Ekleri 15740316751725011743737064071321.jpg 2,4 MB · Görüntüleme: 688 Artı 0 Eksi Çözüm
mertlomax dedi: evet oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bakın burada, silin bu dosyayı ve pcyi resetleyin kendine gelecektir. Program files x86/lightingservice/Last Profile
KS KS mertlomax Decapat Katılım 27 Aralık 2018 Mesajlar 27 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #7 BerzerkFrost dedi: Bakın burada, silin bu dosyayı ve pcyi resetleyin kendine gelecektir. Program files x86/lightingservice/Last Profile Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim dostum Artı 0 Eksi
BerzerkFrost dedi: Bakın burada, silin bu dosyayı ve pcyi resetleyin kendine gelecektir. Program files x86/lightingservice/Last Profile Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim dostum
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 705 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #8 Kardeş ben sildim düzeldi bilgisayarı kapatıp açtım kendi kendine bozuldu yine sıkıntı hepsi aynı marka olsa uğraşmazsın Artı 0 Eksi
Kardeş ben sildim düzeldi bilgisayarı kapatıp açtım kendi kendine bozuldu yine sıkıntı hepsi aynı marka olsa uğraşmazsın
black.spirit Femtopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #9 BerzerkFrost dedi: Bakın burada, silin bu dosyayı ve PC'yi resetleyin kendine gelecektir. Program files x86/lightingservice/Last profile. Genişletmek için tıkla... Sildim ve hemen düzeldi. Cidden oluyor. Artı 0 Eksi
BerzerkFrost dedi: Bakın burada, silin bu dosyayı ve PC'yi resetleyin kendine gelecektir. Program files x86/lightingservice/Last profile. Genişletmek için tıkla... Sildim ve hemen düzeldi. Cidden oluyor.