Ahmetisik0 Centipat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 122 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar ekran kartının ve anakartın üzerindeki aydınlatmaları kontrol etmek için Aura Sync programını kurmaya başladım ama şöyle bir sorunla karşılaştım. Yaklaşık 1.5 saattir aynı ekranda bekliyor. Çözümü olan varsa yardımcı olsun.
Arkadaşlar ekran kartının ve anakartın üzerindeki aydınlatmaları kontrol etmek için Aura Sync programını kurmaya başladım ama şöyle bir sorunla karşılaştım. Yaklaşık 1.5 saattir aynı ekranda bekliyor. Çözümü olan varsa yardımcı olsun.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Eylül 2023 #2 Çıkıp tekrar kurmayı denediniz mi?
Ahmetisik0 Centipat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 122 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #3 Qualty dedi: Çıkıp tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Maalesef değişen bir şey olmadı.
Qualty dedi: Çıkıp tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Maalesef değişen bir şey olmadı.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Eylül 2023 #4 Ahmetisik0 dedi: Evet denedim. Maalesef değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyip kurmayı denediniz mi?
Ahmetisik0 dedi: Evet denedim. Maalesef değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyip kurmayı denediniz mi?
Ahmetisik0 Centipat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 122 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #5 Qualty dedi: Silip tekrar yükleyip kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Format atmıştım hocam. İlk kurulum yani ve format sonrası böyle sorun çıkartması şaşırtıcı.
Qualty dedi: Silip tekrar yükleyip kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Format atmıştım hocam. İlk kurulum yani ve format sonrası böyle sorun çıkartması şaşırtıcı.