ASUS Aura programı anakartı ve ekran kartını görmüyor

sekect

Kilopat
Arkadaşlar ASUS Aura programından RGB'leri ayarlıyordum. Silip tekrar yükleyeyim dedim ve tekrar yüklediğimde anakartı ve ekran kartını görmedi ama RAM'leri görüyor. Tekrar silip yükledim düzelmedi. BIOS'dan kontrol ettim, anakart RGB lights açık olarak görünüyor. Bir de anakartın RGB'si PC açıkken yanmıyor ama PC kapalı olduğu zaman yanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faklı RGB yazılımları kullanıyosanız çakışma yaşanıyor olabilir. Aura Sync çok enteresan bir program. Farklı driverları güncellediğinizde dahi devre dışı kalabiliyor.

Faklı RGB yazılımları kullanıyosanız çakışma yaşanıyor olabilir. Aura Sync çok enteresan bir program. Farklı driverları güncellediğinizde dahi devre dışı kalabiliyor.
Corsair'in iCUE programı yüklü bir tek. Onun dışında başka RGB programı yükelemedim. Sırf bunun için de format atmak istemiyorum.

Bende de aynı sorun var fakat ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bende ASUS ROG STRIX 1660S var. Bir de ASUS Prime anakart var. Onu da görmüyor silip tekrar yükleyeceğim. Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…