görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 705 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #1 En son versiyonu indirdim fakat kasamı görmüyor. Kasa Cooler Master RGB. Ekran kartını görüyor sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2019
En son versiyonu indirdim fakat kasamı görmüyor. Kasa Cooler Master RGB. Ekran kartını görüyor sadece.
Whitebeard Kilopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik ve Haberleşme Mühendisi 28 Kasım 2019 #2 Kasanızın RGB konektörünü anakartınızın uygun RGB konektörüne taktınız mı?
N Neorxia Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #3 görkemsp dedi: En son versiyonu indirdim fakat kasamı görmüyor. Kasa Cooler Master RGB. Ekran kartını görüyor sadece. Genişletmek için tıkla... Anakart rgb baglantısını dogru yaptınız mı? Ok yönü 12 volt pinine denk gelicek.
görkemsp dedi: En son versiyonu indirdim fakat kasamı görmüyor. Kasa Cooler Master RGB. Ekran kartını görüyor sadece. Genişletmek için tıkla... Anakart rgb baglantısını dogru yaptınız mı? Ok yönü 12 volt pinine denk gelicek.
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 705 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #4 Bilgisayarı toplattım yani onlar topladı kablolar takılıydı. Rgb çalışıyor ama renklendiremiyor sabit renk şuan asus uygulamasında görünmüyor. Son düzenleme: 28 Kasım 2019
Bilgisayarı toplattım yani onlar topladı kablolar takılıydı. Rgb çalışıyor ama renklendiremiyor sabit renk şuan asus uygulamasında görünmüyor.
N Neorxia Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #5 Anakart kitapcıgında rgb header pinlerinin yönlerini gösteriyor ordan bir bakıp tekrar bağlantıyı yapabilir misin?
Anakart kitapcıgında rgb header pinlerinin yönlerini gösteriyor ordan bir bakıp tekrar bağlantıyı yapabilir misin?
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 705 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #6 Ben sanırım yanlış oldu. Ankartın indircektim sanırım. Benim anlamadığım illa hepsi aynımı olması lazım rgb için. Son düzenleme: 28 Kasım 2019
Ben sanırım yanlış oldu. Ankartın indircektim sanırım. Benim anlamadığım illa hepsi aynımı olması lazım rgb için.