Jibijeb Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 284 13 Ocak 2020 #1 Ekran Kartım GIGABYTE AORUS Radeon RX580. Markalar uyuşmadığı için mi bilemiyorum. Aura Sync'de Ekran Kartım görünmüyor. Gigabyte'in RGB Fusion programını denedim, oradan ekran kartı kontrol edilebiliyor. Yardımcı olur musunuz, fikri olan var mı?
Ekran Kartım GIGABYTE AORUS Radeon RX580. Markalar uyuşmadığı için mi bilemiyorum. Aura Sync'de Ekran Kartım görünmüyor. Gigabyte'in RGB Fusion programını denedim, oradan ekran kartı kontrol edilebiliyor. Yardımcı olur musunuz, fikri olan var mı?
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 13 Ocak 2020 #2 "Markalar uyuşmadığı için mi bilemiyorum."
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 13 Ocak 2020 #3 Farklı markaların kendi RGB yazılımı olduğu için senkronize şekilde tek programdan çalışmıyorlar.
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 13 Ocak 2020 #5 Jibijeb dedi: Ekran Kartım GIGABYTE AORUS Radeon RX580. Markalar uyuşmadığı için mi bilemiyorum. Aura Sync'de Ekran Kartım görünmüyor. Gigabyte'in RGB Fusion programını denedim, oradan ekran kartı kontrol edilebiliyor. Yardımcı olur musunuz, fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında RGB çıkış pini varsa anakartın RGB giriş portlarından birine takıp kontrol edebilirsiniz. Tabi ekran kartının Aura desteği varsa.
Jibijeb dedi: Ekran Kartım GIGABYTE AORUS Radeon RX580. Markalar uyuşmadığı için mi bilemiyorum. Aura Sync'de Ekran Kartım görünmüyor. Gigabyte'in RGB Fusion programını denedim, oradan ekran kartı kontrol edilebiliyor. Yardımcı olur musunuz, fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında RGB çıkış pini varsa anakartın RGB giriş portlarından birine takıp kontrol edebilirsiniz. Tabi ekran kartının Aura desteği varsa.