Astaryus Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 540 Çözümler 1 14 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar yeni bir sistem aldım ve ekran kartı olarak ASUS ROG STRIX RX 580 bulunuyor. Aura Sync uygulamasının linkini bulamadım. Bulup atarsanız çok yardımcı olursunuz. Gezginler üzerinden indirdim sadece RAM'ı gördü. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2019
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım ve ekran kartı olarak ASUS ROG STRIX RX 580 bulunuyor. Aura Sync uygulamasının linkini bulamadım. Bulup atarsanız çok yardımcı olursunuz. Gezginler üzerinden indirdim sadece RAM'ı gördü. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #2 Öncelikle hayırlı olsun. Bende aynı kartı kullanıyorum. Programı şu linkten indirebilirsin. Sürümü seçince indirme otomatik başlıyor. Aura Sync software, plus wallpaper Download the latest Aura Sync utility and FAQ, and grab stunning Aura-themed wallpapers. www.asus.com
Öncelikle hayırlı olsun. Bende aynı kartı kullanıyorum. Programı şu linkten indirebilirsin. Sürümü seçince indirme otomatik başlıyor. Aura Sync software, plus wallpaper Download the latest Aura Sync utility and FAQ, and grab stunning Aura-themed wallpapers. www.asus.com
Astaryus Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 540 Çözümler 1 14 Aralık 2019 #3 s Ömer Murat KARACA dedi: Öncelikle hayırlı olsun. Bende aynı kartı kullanıyorum. Programı şu linkten indirebilirsin. Sürümü seçince indirme otomatik başlıyor. Aura Sync software, plus wallpaper Download the latest Aura Sync utility and FAQ, and grab stunning Aura-themed wallpapers. www.asus.com Genişletmek için tıkla... Sağol kardeşim benim iyi akşamlar.
s Ömer Murat KARACA dedi: Öncelikle hayırlı olsun. Bende aynı kartı kullanıyorum. Programı şu linkten indirebilirsin. Sürümü seçince indirme otomatik başlıyor. Aura Sync software, plus wallpaper Download the latest Aura Sync utility and FAQ, and grab stunning Aura-themed wallpapers. www.asus.com Genişletmek için tıkla... Sağol kardeşim benim iyi akşamlar.