ASUS AX3000 (PCE-AX58BT) Wireless adaptör ile Wi-Fi 5 ağına bağlanılır mı?

cyberthereaper2

Hectopat
Evimde 24 megabit fiber internet kullanıyorum. İnternet servis sağlayıcımın bana verdiği modemin desteklediği standartlar bunlardır: (IEEE 802.11 b/g/n/ac)

Bilgisayarımda eski bir USB Wi-Fi adaptörü olduğu için ve yalnızca 2.4GHz hızı desteklediğinden yeni bir Wireless adaptör almaya karar verirdim. Modem diğer odada olduğu için 5GHz bandında iyi bir iletişim kurabilmek için güçlü antenlere sahip ve Wi-Fi 6 desteğine sahip ASUS AX3000 (PCE-AX58BT) Wireless adaptörünü almayı düşünüyorum.

Ben bu Wireless adaptörünü aldığımda herhangi bir sıkıntı olmadan evimdeki modeme bağlanıp interneti 5GHz frekansında kullanabilir miyim?
ASUS AX3000 (PCE-AX58BT) Wireless adaptör 802.11AC standardını destekliyor mu?

Bu soruların cevaplarını çok araştırmama rağmen hiçbir yerde bulamadım. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Fiyatı bakımından bayağı pahalı bir ürün olduğu için sizlere danışmadan almak istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün, 802.11AX standartını kullandığı için hem 2.4GHz hem de 5GHz frekansını destekleyen bir adaptör. Ayrıca kutusunda ve ürünün sayfasında yazıyor.
Ekran Görüntüsü (178).png

Ve 802.11AX, 802.11AC standartı ile uyumlu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı