Asus b150 pro gaming d3 DDR4 mü?

Skylike sistemler sadece DDR4 olacak diye bir kural yok. :)
Yok mu, emin misin? Ben Skylike bir sistemde sadece DDR4 ve DDR3L çalışıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum?

6. nesil işlemciler DDR3 desteği sunuyor fakat bildiğimiz DDR3 değil DDR3L.
Tamam onu biliyorum da anakartın özellikler kısmına bakarsan DDR3 yazıyor ama Skylike bir işlemciye DDR3 bellek takarsak çalışmaz öyle değil mi? Ayrıca özelliklerde DDR3 yazması DDR4 desteklemediği anlamına da gelmez mi yanlış bilgi mi girmişler şahsen ben öyle düşünüyorum.

Yok mu, emin misin? Ben Skylike bir sistemde sadece DDR4 ve DDR3L çalışıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum?

Tamam onu biliyorum da anakartın özellikler kısmına bakarsan DDR3 yazıyor ama Skylike bir işlemciye DDR3 bellek takarsak çalışmaz öyle değil mi? Ayrıca özelliklerde DDR3 yazması DDR4 desteklemediği anlamına da gelmez mi yanlış bilgi mi girmişler şahsen ben öyle düşünüyorum.
Yanlış yazmışlardır muhtemelen. Skylake işlemciler sadece DRR4 ve DDR3L yani Low Profile bellekleri destekliyor.

Yanlış yazmışlardır muhtemelen. Skylake işlemciler sadece DRR4 ve DDR3L yani Low Profile bellekleri destekliyor.
Koskoca Asus firması kendi sitesinde nasıl böyle bir hata yapıyor hayret bir şey doğrusu. Sonra gereksiz yere kafam karışıp doğru bildiğimden de şüphe ediyorum...

Bu asusun özel modeli bir yerde görmüştüm burdan sonra yazdıklarım video'dan duyduklarım. Bu anakart skylake'a geçmek isteyen fakat elinde ddr3 bellekleri olanlar için hazırlanmış yani skylake sistem'e eski ddr3 ramlerini takabilirsin. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı