Asus B250G Gaming vs B250M-Plus vs B250M-C

Ahmt88

Hectopat
Daha fazla  
2016 yılında aldığım Asus B150M-C model anakartımın arızalanması nedeniyle teknik servisin yaptığı inceleme sonucunda garanti kapsamında değişim kararı verildi. Eksen Bilgisayar'dan almış olduğum ürün ile ilgili olarak yaptığım görüşme sonucunda ellerinde aynı modelden kalmadığından ücret iadesi ya da başka bir modelle değişim yapabileceklerini belirttiler. Ellerinde bulunan Asus marka alternatif anakart modelleri ise;
  1. Asus Strix B250G Gaming ----> 407 TL
  2. Asus Prime B250M-Plus -----> 415 TL
  3. Asus Prime B250M-C -----> 462 TL

Benim almış olduğum kartın değeri ise 360 TL, eğer bunlardan birisi olursa aradaki farkı ödeyeceğim. Sizlerden tavsiyelerinizi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yeşil renkli tabanı değişik bir görüntü veriyor.

Tercihim Asus Strix B250G Gaming yönünde olacak gibi. Bir sorum daha olacak, eski kartım
B150M-C uATX Form Factor --- 9.6 inch x 8.9 inch ( 24.4 cm x 22.6 cm )
Strix B250G Gaming mATX Form Factor --- 9.6 inch x 8.6 inch ( 24.4 cm x 21.8 cm )
Bilgisayar kasam ise --- Deep Cool Kendomen Titanyum ATX Kasa. Şimdi yeni alacağım bu kartın montaj vidaları konusunda bir sıkıntı yaşamam değil mi? Aynı şekilde monte edebilirim.

Takarsın sorun olmaz. Kasa micro ATX, mini ATX, ATX anakartlar için uyumlu.

Asus Strix B250G Gaming güzel bir anakart alabilirsiniz.

Ayrıca Asus Prime B250M-C ilk defa günümüzde böyle bir anakart görüyorum. Çok eski anakartlar gibi bir görüntüsü var.
Siz yazınca baktım bende harbi karta bak LGA 775 gibi

Asus Strix B250G Gaming almanı tavsiye ederim.

Evet görüntü öyle. Tavsiyeniz konusunda da teşekkürler.

Genel kanı benimde düşündüğüm gibi b250g yönünde, aslında niyetim atx formunda bir anakart almaktı, b250h ise modeli atx formunda, iki model arasında yaklaşık olarak 150-160 lira gibi bir fark var, bütçe de kısıtlı acaba aradaki farka değer mi emin olamadım.
Ebat konusundaki düşüncem gereklilik açısından değil de sanki biraz daha hoş olur, diğer parçaların montajı daha rahat olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…